Neo-angin brez sladkorja z okusom žajblja, 24 pastil

Zdravilo neo-angin brez sladkorja z okusom žajblja je antiseptik in blag analgetik za usta in žrelo. V obliki pastil brez sladkorja z okusom žajblja. 

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Specifikacije

Zdravilo neo-angin brez sladkorja z okusom žajblja je antiseptik in blag analgetik za usta in žrelo.
Odrasli, mladostniki in otroci, starejši od 6 let lahko uporabljajo zdravilo za zgodnje lokalno zdravljenje blagih okužb ust in žrela, s čimer se lahko zmanjša tudi poraba antibiotikov. Te okužbe povzročijo vnetja ustne votline in žrela s simptomi, kot so bolečine v žrelu in hripavost, vnetja ustne sluznice in vnetja dlesni.

Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 3–4 dneh, se posvetujte z zdravnikom.

Zdravilo neo-angin brez sladkorja z okusom žajblja je namenjeno za uporabo v ustih in žrelu (oralna uporaba). Odrasli, mladostniki in otroci, starejši od 6 let, počasi raztopite v ustih po eno pastilo, na vsake 2 do 3 ure.
Največji dnevni odmerek zdravila je 6 pastil. Če se simptomi v 3–4 dneh ne izboljšajo ali se celo poslabšajo, se posvetujte z zdravnikom.

2,4-diklorobenzilalkohol 1,20 mg
amilmetakrezol 0,60 mg
levomentol 5,90 mg

Druge sestavine zdravila (pomožne snovi) so: eterično olje poprove mete, izomalt (E953), vinska kislina, eterično olje žajblja, rdeče 4R (E124), kinolinsko rumeno (E104), patentno modro V (E131).

Navodilo za uporabo

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj