Gattart 680 mg/80 mg žvečljive tablete, 24 žvečljivih tablet

Zdravilo GATTART je tableta z okusom mete, ki nevtralizira kislost želodčnega soka (antacid). Zdravilo GATTART se uporablja za zdravljenje zgage in z njo povezanih simptomov, kot so želodčne težave in refluks kisline.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Specifikacije

Zdravilo GATTART je tableta z okusom mete, ki nevtralizira kislost želodčnega soka (antacid).

Zdravilo GATTART se uporablja za zdravljenje zgage in z njo povezanih simptomov, kot so želodčne težave in refluks kisline.
Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 7 dneh, se posvetujte z zdravnikom.

Priporočeni odmerek je:
Odrasli in mladostniki (starejši od 12 let): 1–2 tableti, ki jo/ju poližete ali prežvečite, če imate zgago in z njo povezane simptome, najbolje 1 uro po obrokih in pred spanjem.
Ne vzemite več kot 11 tablet na dan.
Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 7 dneh, se posvetujte z zdravnikom. Izogibajte se dolgotrajni uporabi tega zdravila.

Uporaba pri otrocih in mladostnikih
Uporaba tega zdravila ni priporočljiva pri otrocih, mlajših od 12 let.

– Zdravilni učinkovini sta kalcijev karbonat in težki magnezijev subkarbonat. Ena žvečljiva tableta vsebuje 680 mg kalcijevega karbonata in 80 mg težkega
magnezijevega subkarbonata.

– Druge sestavine zdravila so brezvodni koloidni silicijev dioksid, predgelirani škrob, kopovidon, ksilitol (E967), nizko substituirana hidroksipropilceluloza LH-11, aroma mete, sušene z razprševanjem (aromatični pripravek(-vki), naravna(-e) aromatična(-e) snov(-i) – pulegon, mentofuran; maltodekstrin in arabski gumi (E414)), aroma mentola L, sušenega z razprševanjem (aromatična(-e) snov(-i), arabski gumi (E414)), smukec in magnezijev stearat.

Navodilo za uporabo zdravila

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj