Farmatan Plus prašek, 1 kg

Farmatan Plus vsebuje kostanjev tanin in se uporablja za stabilizacijo prebavnih procesov pri domačih živalih. Senzorični krmni dodatek.

Lekos

Za živali

Nensi: 1014887

10,27€

Specifikacije

Farmatan Plus vsebuje kostanjev tanin in se uporablja za stabilizacijo prebavnih procesov pri domačih živalih. Senzorični krmni dodatek.
Kostanjevi tanini delujejo adstringentno, obarjajo beljakovine in v kontaktu s črevesno sluznico na površini tvorijo tanko plast netopnih beljakovin. Ta sloj ščiti sluznico pred dražljaji in tako pomirja povečano gibanje črevesja ter preprečuje vsrkavanje škodljivih snovi. Hkrati se v črevesju izloča manj tekočine in s tem zmanjšuje dehidracijo organizma. Kostanjevi tanini koagulirajo krvne beljakovine (zmanjšujejo krvavitev) in beljakovine mikroorganizmov v prebavilih (blago antiseptično delovanje).

za izboljšanje okusnosti krme, za povečanje zauživanja krme ter za stabilizacijo prebavnih procesov pri mladih odstavljenih živali in v stresnih situacijah.

Doziranje:
pujski: 0,5 – 0,8 g/dan/žival
teleta: 3 – 5 g/dan/žival
govedo: 1,5 – 3 g/dan/žival

Prah raztopimo v vodi za pitje ali pa ga umešamo v krmno mešanico oz. hrano za živali.

100 g prahu vsebuje približno 74 g kostanjevih taninov in 0,1 g sladila

Izogibati se je potrebno direktnemu stiku s kožo in vdihavanju. Hraniti v suhem prostoru pri sobni temperaturi v originalno zaprti embalaži.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj