Durex Intense Orgasmic kondomi, 10 kondomov

Durex Intense Orgasmic kondomi so prozorni in lubricirani kondomi iz naravnega lateksa, narebreni in z izbočenimi pikicami, prevlečeni z gelom Desirex.

14,46€

Specifikacije

Medicinski pripomoček
Durex Intense Orgasmic kondomi so prozorni in lubricirani kondomi iz naravnega lateksa, narebreni in z izbočenimi pikicami, prevlečeni z gelom Desirex.
Za njo – stimulirajoča struktura, narebrena in z izbočenimi pikicami z Desirex gelom. Gel omogoča topla, hladna in ščemeča občutja in povečuje občutljivost in intenzivnost orgazmov.
Za njega – zagotavljanje večjih užitkov svoje partnerke je mnogim moškim bolj pomembno od doživljanja lastnega užitka. S kondomom Durex Intense Orgasmic bodo užitki in navdušenje izraziti pri obeh partnerjih. Easy-on oblika s prostorom za semensko tekočino na vrhu kondoma, zagotavljata udobje in boljše prileganje.
Za oba – kondom, ki povečuje spolno izkušnjo obeh.

Prednosti:
• Narebrena struktura.
• Easy-On oblika za udobje in boljše prileganje.
• Iz naravnega lateksa.
• Dermatološko preizkušeno.

Naravni lateks.

Natančno preberite navodilo, natisnjeno na notranji strani embalaže.
Kondom uporabite samo enkrat.
Nobena oblika kontracepcije vam ne zagotavlja 100% zaščite pred nosečnostjo, virusom HIV ali spolno prenosljivimi boleznimi.
Kondomi Durex Intense Orgasmic niso primerni za analni seks.
Uporaba kondomov lahko povzroči draženje. V tem primeru nehajte uporabljati. Če se stanje ne izboljša, poiščite zdravniško pomoč.
Hranite na hladnem, suhem mestu, proč od neposredne sončne svetlobe.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj