Abri San Premium 9 predloge za zelo težko inkontinenco, 25 predlog

Abri San Premium so anatomsko oblikovane predloge za inkontinenco, na voljo za vse stopnje inkontinence, od lahke do zelo težke. Abri San Premium 9 so predloge za zelo težko inkontinenco.

Več o izdelku

Abri San Premium so anatomsko oblikovane predloge za inkontinenco, na voljo za vse stopnje inkontinence, od lahke do zelo težke. Abri San Premium 9 so predloge za zelo težko inkontinenco. 
Stopnja vpojnosti: 2400 ml

Velikost: 37 x 73 cm

Abri-San so anatomsko oblikovane predloge za inkontinenco, podjetja Abena, na voljo za vse stopnje inkontinence, od lahke do zelo težke. Predloge Abri-San so na voljo s 14 različnimi stopnjami vpojnosti, ki zadovoljijo potrebe vsakega posameznika in zagotavljajo najvišjo kakovost nege ter učinkovitejše načrtovanje in nadzor stroškov. Ponudba izdelkov zajema tako izdelke za urinsko (Abri-San) kot fekalno inkontinenco (Abri-San Special).

Izdelki Abri-San 5-6-7-8-9-10-11 so namenjeni težki in zelo težki stopnji inkontinence. Izdelki imajo stranske zaščite, ki segajo vse do roba predloge, in vgrajene prečne pregrade na sprednji in zadnji strani, ki zagotavljajo popolno zaščito pred iztekanjem.

Izdelke Abri-San v velikostih 5–11 je priporočljivo uporabljati s posebnim, v razkoraku širšim, tesno prilegajočim se spodnjim perilom, kot so naše fiksirne hlačke Abri-Fix. Tako ostane predloga na svojem mestu, kar zagotavlja tesno prileganje in preprečuje iztekanje. Poleg tega imajo predloge Abri-San edinstven sistem »Top Dry«, ki omogoča hitro vpojnost in suho površino vpojnega jedra, s čimer se zmanjša možnost nastanka težav s kožo, hkrati pa omogoča dobro zračenje kože.

  • Optimalno udobje in diskretnost
  • Bombažu podobna popolnoma zračna zadnja zaščitna plast.
  • Edinstven sistem »Top Dry« omogoča hitro vpojnost in suho površino, s čimer preprečuje nastanek težav s kožo.
  • Največja zaščita pred iztekanjem, ki jo zagotavljajo stranske zapore in vgrajene prečne pregrade.
  • Nevtralizator vonja preprečuje razvoj neprijetnih vonjav.
  • Indikator vpojnosti.
  • Oznaka Nordic Eco-label.
  • Dermatološko preizkušeno.

 

 

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj