Vidermina Prebiotic čistilna pena, 150 ml

Nežna intimna čistilna  pena s kislim (3,0 -3,5) pH za vsakodnevno umivanje.

Vidermina

Kozmetika | Zanjo

Nensi: 1050736

11,45€

Specifikacije

VIDERMINA PREBIOTIC nežna intimna čistilna  pena s kislim (3,0 -3,5) pH za vsakodnevno umivanje. Nežno čisti in hkrati pomaga uravnotežiti lokalno mikrobiološko floro.

Deluje kot preventivna terapija, v primeru ponavljajočih se vaginitisov in vaginoz. Deluje kot podporna terapija v obdobju stresa in v času nosečnosti.

Vidermina Prebiotic je linija s kislim pH, za preventivno uporabo pred ponavljajočimi se vaginalnimi vnetji (vaginoze in vaginitisi). Vsebuje formulo za ponovno vzpostavitev ravnovesja vaginalne mikroflore, krepi moč in dejavnost ženski že LASTNIH Lactobacilusov (vnos zunanjih probiotikov-Lactobacilov, nima zanesljivega obstoja v novem okolju).

Formula, ki vsebuje prebiotik α-gluko-oligosaharid, mlečno kislino in je obogatena s pro-vitaminom B5, pomaga uravnotežiti vaginalno floro in vaginalni pH ter omejuje razvoj patogenih mikroorganizmov. Hkrati tudi pomirja in ščiti.

Zjutraj in zvečer skozi celo leto. Očisti zunanje splovilo in perianalno področje. Po nanosu pustite delovati nekaj sekund, nato izperite.

voda, dinatrijev laureth sulfosukcinat, butan, amonijev lauril sulfat, mlečna kislina, propan, decil glukozid, izobutan, alfa-glukan oligosaharid, phenoxyethanol, parfum, poliquaterni-44, etilheksiglicerin, pantenol.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj