Ognjičeva krema z vitaminom E, 250 ml

Ognjičeva krema z vitaminom E preprečuje izsuševanje kože in deluje pomlajevalno na kožo zaradi dodanega vitamina E. Posebej primerna za nego občutljive kože.

Specifikacije

Ognjičeva krema z vitaminom E preprečuje izsuševanje kože in deluje pomlajevalno na kožo zaradi dodanega vitamina E. Posebej primerna za nego občutljive kože, še posebej otroške in ostarele kože ter razpokane kože.
Deluje blagodejno na vse tipe  ter kožo ohranja prožno in nežno. Nudi zelo učinkovito in  blagodejno delovanje pri sončnih opeklinah ter odrgninah v manjših oblikah ter  kožo zaščiti  pred mrazom. Priporoča se za vsak dom in tudi za počitnikovanje.

Blagodejno deluje tudi pri težavah z zunanjimi hemoroidi, razpokanimi petami, razpokano kožo tudi po drugih delih telesa. Blagodejno deluje na rdečico kože ter preprečuje izsušitev. Koži daje mladostnost, prožnost in jo varuje pred vsemi vremenskimi vplivi.

Posebej je primerna za vsakodnevno nego zjutraj in zvečer. Večkrat dnevno ali po potrebi nanesite na del kože in nežno vtrite v kožo.

Petrolatum, Parafinum, Liquidum, Lanolin, Caprylic/Capric Trygliceride, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Parfum, Heliantus Annuus Seed Oil, C.I .40800.

Krema ne vsebuje konzervansov! Izdelana po tradicionalni nemški recepturi.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj