Eubos Urea 5% Losjon za umivanje, 200 ml

Eubos Urea 5% Losjon za umivanje je zelo blag in nevtralen medicinski čistilni losjon z oligofruktozo in morskimi minerali, primeren za redno – tudi vsakodnevno – čiščenje suhe in zelo suhe kože.

Eubos

Kozmetika

Nensi: 1035610

Specifikacije

Eubos Urea 5% Losjon za umivanje je zelo blag in nevtralen medicinski čistilni losjon z oligofruktozo in morskimi minerali, primeren za redno – tudi vsakodnevno – čiščenje suhe in zelo suhe kože (npr. stara koža, suha koža zaradi diabetesa). Primeren tudi za nego ob terapevtskem zdravljenju na primer nevrodermitisa, luskavice.
Suhi koži pogosto primanjkuje lipidov, še posebej uree, ki je naravni fiziološki faktor za ohranjanje vlažnosti. Posledično se lahko vrhnja plast kože vedno bolj izsušuje. EUBOS 5% UREA LOSJON ZA UMIVANJE zaradi izbranih, posebej blagih kombinacij čistilnih substanc iz amfotenzidov, derivatov aminokislin in glikozidov zagotavlja blagodejno, vendar temeljito čiščenje telesa. Z ureo, mlečno kislino in glicerinom dokazano ščiti pred izsušitvijo. Koži sorodni rastlinski lipidi delujejo hranilno in negovalno. Oligofruktoza iz cikorije in morskih mineralov pomaga omiliti morebitno srbenje.

Nanesite na mokro kožo in z veliko vode naredite peno, ki nežno očisti kožo. Primeren za umivanje rok in obraza in uporabo pri otrocih.
Ne shranjujte nad 25 °C.

Aqua, Sorbitol, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Urea, Decyl Glucoside, Inulin, Coco-Glucoside, Lactic Acid, Glyceryl Oleate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Lactate, Sodium Cocoyl Glutamate, Maris Sal, Triacetin, Tetrasodium Iminodisuccinate.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj