Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo, 200 ml

Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo za kožo nagnjeno k atopiji in za suho kožo, ki srbi. Izdelek neguje suho in zelo suho kožo, nagnjeno k atopiji ter pomirja občutek srbenja.

Avène

Kozmetika

Nensi: 1041522

18,79€

Specifikacije

Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo za kožo nagnjeno k atopiji in za suho kožo, ki srbi. Izdelek neguje suho in zelo suho kožo, nagnjeno k atopiji ter pomirja občutek srbenja.
Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo za kožo nagnjeno k atopiji in za suho kožo, ki srbi. Izdelek neguje suho in zelo suho kožo, nagnjeno k atopiji ter pomirja občutek srbenja pri dojenčkih, otrocih in odraslih. Brez konzervansov. Brez parabenov.

Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo vsebuje edinstveno aktivno sestavino I-modulia, ki je varna in izjemno učinkovita pri odpravljanju težav na koži, nagnjeni k atopiji in suhi koži, ki srbi. Po 12-tih letih biotehnoloških raziskav, so v Laboratoires Pierre Fabre ustvarili učinkovito sestavino I-modulia , ki deluje neposredno na občutek srbenja, ki je posledica suhosti kože, zmanjšuje rdečico in/ali razdraženost kože zaradi preobčutljivosti. Cer-Omega obnavlja zaščitno plast kože in krepi njeno odpornost. Termalna voda Avène deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Občutek srbenja izgine. Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo je izdelana s Sterile Cosmetics tehnologijo: novim in edinstvenim standardom proizvodnje v svetu, ki omogoča minimalistično formulo, saj izdelkom ni potrebno dodajati parabenov, konzervansov ali snovi, ki delujejo kot konzervansi. Sterile Cosmetics tehnologija tako koži nagnjeni k atopiji zagotavlja popolno varnost.

Nanesite Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo 1- do 2-krat na dan na kožo, ki ste jo očistili s Avène XeraCalm A.D oljem za relipidacijo. Nežno stisnite tubo, da dobite potrebno količino izdelka. Po uporabi in pred zaprtjem odstranite višek izdelka okoli odprtine tube.

AVENE THERMAL SPRING WATER. GLYCERIN. MINERAL OIL. CETEARYL ALCOHOL. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CETEARYL GLUCOSIDE. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT. ARGININE. CARBOMER. EVENING PRIMROSE OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS. GLYCINE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. WATER.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj