A-CREME ORIGINAL krema brez parabenov in dišav, 120 ml

A-CREME ORIGINAL krema brez parabenov in dišav je edinstvena krema za občutljivo kožo. Krema je nežna in prijazna za celotno telo in obogatena z vitaminom A, ki je ugoden za občutljivo in razdraženo kožo.

13,26€

Specifikacije

A-CREME ORIGINAL krema brez parabenov in dišav je edinstvena krema za občutljivo kožo.

Hitro prodre v kožo, jo vlaži in ne zateguje kože. A-CREME z vitaminom A, pomaga ohranjati naravno ravnovesje vlage v koži, saj vlaži in mehča kožo. Za gladko, negovano kožo.

Za vsakdanjo nego kože celotnega telesa, posebej za suho in občutljivo kožo odraslih in otrok, pri razpokani koži, pri dehidraciji kože, pri raznih ekcemih (blaži težave tudi pri atopičnem ekcemu), luskavici, srbečici, pleničnih izpuščajih, v izjemno hladnih zimskih razmerah, pri suhi koži stopal v zimskem času, blaži težave pri kontaktnem in seboroičnem dermatitisu.

Glavne učinkovine: vitamin A (vsebuje 1500 i.e. vitamina A /g kreme), arašidovo olje, stearinska in palmitinska kislina; pH 7.

Sestavine (INCI): Aqua, stearinska kislina, palmitinska kislina, PEG-32, PEG-6, glicerin, Arachis hypogaea olje, cetil alkohol, stearil alkohol, trietanolamin, natrijev CETEARYL sulfat, metilparaben, Retinil palmitat, tokoferol, TBHQ.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj