Mastika v prahu s prebiotikom inulinom, 60 g

Prehransko dopolnilo Mastika v prahu s prebiotikom inulinom vsebuje Chios mastiko v prahu (60%) z dodanim prebiotikom  inulinom.

Mastika

Nensi: 1061857

23,01€

Več o izdelku

Prehransko dopolnilo Mastika v prahu s prebiotikom inulinom vsebuje Chios mastiko v prahu (60%) z dodanim prebiotikom  inulinom.
Smola drevesa Pistacia Lentiscus je močan antioksidant. Evropska agencija za zdravila je mastiko z otoka Chios uvrstila v seznam tradicionalnih zeliščnih zdravil.  Drevo mastike Pistacia lentiscus iz rodu Anacardaceae, ki raste na grškem otoku Chios, proizvaja smolo mastike. Chios mastike so cenili že stari Grki.

Mastika oziroma mastiha ima več različnih imen, mastic, mastix, mastiha.

Prebiotik inulin je hrana za koristne bakterije v prebavnem traktu.

Uporaba:

Priporoča se jemanje pol ure pred obrokom skupaj s požirkom vode ali soka. Pred užitjem jo lahko tudi zmešamo z jogurtom ali sokom.

Predlagan odmerek uporabe: pol čajne žličke (1,6 g) vsebine na dan, osem tednov (2 škatlici).

Sestava: mastikina smola 60 % (Pistacia lentiscus var. chia), inulin v prahu (vlaknina iz korenine radiča), silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju).

Brez glutena, sladkorja, primerno za vegane.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo ni namenjeno zdravljenju bolezni ljudi. V kolikor ste noseči, dojite, jemljete zdravila ali se zdravite, se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom. Osebam s preobčutljivostjo na katero koli sestavino Chios mastike se uživanje odsvetuje.

Dobavitelj: Darilo narave d.o.o., Šmarska c. 40, Škofljica, www.mastika.si

 

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj