Jamieson Omega-3 žvečljivi želejčki Family za otroke in odrasle, 90 želejčkov

Prehransko dopolnilo Omega-3 žvečljivi bonboni za otroke od 3. leta, madostnike in odrasle, z naravnimi okusi limone, pomaranče, mešanega jagodičevja, banane in češnje ne vsebujejo aspartama, umetnih barvil, arom ali konzervansov.

Jamieson

Nensi: 1061339

20,92€

Več o izdelku

Prehransko dopolnilo Omega-3 žvečljivi bonboni za otroke od 3. leta, madostnike in odrasle, z naravnimi okusi limone, pomaranče, mešanega jagodičevja, banane in češnje ne vsebujejo aspartama, umetnih barvil, arom ali konzervansov. S sladili. 

Vsebujejo esencialne pmega-3 maščobne kisline z idealnim razmerjem DHK in EPK, ki so potrebne za normalno rast in razvoj otroka ter vitamin D, ki je ključen za normalno rast in razvoj kosti, zob in mišic ter in prispeva k delovanju imunskega sistema.

Izdelek je farmacevtsko testiran in ne vsebuje težkih kovin, PCB, dioksinov, živega srebra in svinca. Ne vsebuje GSO, soli, glutena, laktoze, aspartama, umetnih barvil, arom ali konzervansov.

Odmerjanje: Odrasli, mladostniki in otroci starejši od 3 let: Žvečite 2 žvečljiva bonbona na dan.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Sestavine: glukozni sirup (sladilo), saharoza (sladilo), voda, ribje olje, pektin (stabilizator), citronska kislina, naravni ojačevalci arom (limona, pomaranča, mešano jagodičevje, češnja, banana), natrijev citrat, naravna barvila (koncentrat soka črnega korenja, anato), brazilski palmin vosek (mazivo), rastlinsko olje (mazivo), vitamin D3.

Izdelek ni primeren za vegane.

Opozorilo za alergike: vsebuje ribje olje

Vsebnost

Sestava: 1 žvečljiv  bonbon (% PDV*) 2 žvečljiva bonbona (% PDV*)
Ribje olje (sardela, sardon) vsebuje 40 mg omega-3 maščobnih kislin, ki vsebujejo:

EPA (eikozapentaenska kiselina)

DHA (doksaheksaenska kiselina)

75 mg

 

6 mg

34 mg

150 mg

 

12 mg

68 mg

Vitamin D (holekalciferol) 3,3 µg/133 IU (66%) 6,6 µg/266 IU (132%)

PDV – Priporočeni dnevni vnos

Neto količina: 90 žvečljivih bonbonov (270 g)

Opozorila:
Opozorilo za alergike: izdelek vsebuje ribje sestavine (ribje olje). Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru pri temperaturi od 15 °C do 25 °C. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelka ne uporabite, če je zaščitni pečat poškodovan. Z zaprtjem vsebnika se ohranja svežina in čistost. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Izdelek je farmacevtsko testiran in ne vsebuje težkih kovin, PCB, dioksinov, živega srebra in svinca.  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd., Kanada

Uvoznik in distributer: Salus, Veletrgovina, d.o.o, Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj