Doppelherz Aktiv Vitamin C 500 + cink + D3 Direkt Depo vrečke, 20 vrečk

Prehransko dopolnilo Doppelherz Aktiv Vitamin C 500 + Cink + D3 Direkt Depot zrnca v vrečkah odlikuje enostavna aplikacija, ki je odličnega okusa.

Doppelherz

Nensi: 1061786

Več o izdelku

Prehransko dopolnilo Doppelherz Aktiv Vitamin C 500 + Cink + D3 Direkt Depot zrnca v vrečkah odlikuje enostavna aplikacija, ki je odličnega okusa.
Posebnost te oblike je direktna oblika z DEPO učinkom. S posebnim načinom proizvodnje so granulat – perle pripravljene tako, da omogočajo podaljšano sproščanje. Vitamin C se sprošča več ur v majhnih odmerkih, skozi dan. Poleg tega izdelek vsebuje tudi 10 mg cinka in 20 ?g vitamina D. To ustreza 800 I.E. (internacionalnim enotam).

Mikropelete so moderna odmerna oblika ki omogoča hitro in direktno zaužitje. Drobne perle granulata lahko zaužijete kadarkoli in kjerkoli, brez tekočine. Posebej primeren za potovanja in pri osebah, ki imajo težave s požiranjem tablet.

  • Vitamina C in D ter cink imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Vitamin C in cink imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Uporaba: Priporočeno odmerjanje: Zaužijte vsebino 1 vrečke dnevno. Vrečko odprite na označenem mestu. Vsebino vrečke stresite direktno na jezik in pustite, da se raztopi v ustih. Pogoltnite. Vrečko, prosimo, vrzite v smeti.

Vsebnost

Sestavine: V dnevnem odmerku (1 vrečka) %PDV*
Vitamin C 500 mg 625%
Vitamin D 20 ?g 400%
Cink 10 mg 100%

*PDV-Priporočen dnevni vnos

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine sorbitol, L-askorbinska kilsina, popolnoma nasičene rastlinske maščobe (palmova, kokosova in repična), sredstvo za povečanje prostornine ksilitol, kislina: citronska kislina; sredstvo za uravnavanje kislosti: mononatrijev citrat; cinkov oksid, sredstvo za zgostitev: natrijeva karboksimetilceluloza; aroma, srednjeverižni trigliceridi, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; sladilo: sukraloza, holekalciferol.

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ki je pomembna za zdrav način življenja. Hranite zunaj dosega otrok! Za otroke, mladino, nosečnice in doječe matere ter osebe z zmanjšano ledvično funkcijo uporabo odsvetujemo. Izdelek ima lahko odvajalni učinek pri prekoračenem dnevnem vnosu. V primeru vnosa več kot 3,5 mg cinka na dan, se je potrebno izogibati uživanju drugih prehranskih dopolnil, ki vsebujejo cink. Hranite na suhem, pri temperaturi do 25 C.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj