Becutan Sensitive oljna kopel za otroke, 200 ml

Becutan Sensitive oljna kopel izdelana posebej za občutljivo otroško kožo z edinstveno sestavo, ki vsebuje skrbno izbrana naravna rastlinska olja: sojino olje, sončnično olje, olje grozdnih pešk in olivno olje.

Becutan

Nensi: 1061486

12,56€

Več o izdelku

Becutan Sensitive oljna kopel izdelana posebej za občutljivo kožo z edinstveno sestavo, ki vsebuje skrbno izbrana naravna rastlinska olja: sojino olje, sončnično olje, olje grozdnih pešk in olivno olje.
Priporoča se za vsakodnevno kopanje pri suhi in občutljivi koži. Ne suši kože . Vsebuje dodatke naravnega izvora.

Oljni izvlečki so bogati z omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami, ki spadajo v skupino membranotvornih fosfolipidov, kar pomeni, da pomagajo ohraniti naravno lipidno ravnovesje kože in prispevajo h krepitvi njene zaščitne funkcije.

Rastlinska olja se hitro vpijejo v kožo in ji pomagajo, da ostane nežna, mehka in elastična, brez znakov izsušenosti. Naravna rastlinska olja se zlahka vpijejo v kožo, izboljšajo njeno elastičnost in jo mehčajo. Poleg maščobnih kislin vsebuje tudi vitamin E, ki deluje antioksidativno in protivnetno; vitamin A, ki ohranja naravno vlažnost kože in vitamin C, ki izboljša mikrocirkulacijo in s tem tudi izmenjavo hranilnih snovi v koži. Vitamini A, C in E omogočajo, da ostane koža po kopanju mehka, nežna in prožna, z zdravim in negovanim videzom.

Blage površinsko aktivne snovi

Naravna olja: sojino olje, oljčno olje, sončnično olje
• bogat vir nenasičenih maščobnih kislin – omega 3 in omega 6
• hitra absorpcija

Vitamini
• vitamin E deluje antioksidativno in protivnetno
• vitamin A ohranja naravno vlažnost kože
• vitamin C izboljša mikrocirkulacijo in izmenjavo hranila v koži

Ingredients (INCI): MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Cocamide DEA, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycine Soja Oil, Vitis Vinifera Oil, Olea Europaea Husk Oil, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Laureth-7 Citrate, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Parfum, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Aqua, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate.

Način uporabe:

Vlijte 5-10 ml sredstva v vodo za kopanje. Premešajte, da dobite mlečno belo emulzijo. Ni potrebno izpiranje. Obrišite kožo z nežnim tapkanjem.

Majhno količino izdelka nanesite na vlažno kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splahnite.

Samo za zunajno uporabo! Klinično preizkušena.

Hraniti na temperaturi do 25°C.

Dobavitelj: Orbico d.o.o., Verovškova ulica 72, Ljubljana

Proizvajalec: Alkaloid AD Skopje, Blvd. Aleksandar Makedonski 12, 1000 Skopje, Makedonija

 

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj