Tonimer Lab Panthexyl Baby 800 hipertonično pršilo za nos, 30 ml

Tonimer Lab Panthexyl Baby je sterilna hipertonična raztopina z morsko vodo, ki odstrani in utekočini sluzi v nosnih poteh.

5,07€

Specifikacije

Medicinski pripomoček
Tonimer Lab Panthexyl Baby je sterilna hipertonična raztopina z morsko vodo, ki odstrani in utekočini sluzi v nosnih poteh.
Namenjena je dojenčkom in otrokom v primeru prehladov z dodatnimi bakterijskimi okužbami, kot je rinofaringitis ter sinusitis, kot preventiva pri otitis media, ki lahko nastane zaradi povečane tvorbe sluzi ter za uporabo po operaciji sinusov. Obogatena je s ksilitolom in pantenolom, čisti, ščiti, blaži, vlaži in pomirja sluznico ter izboljšuje dihanje.

Otroci, ki so sposobni samostojne uporabe pršila, Tonimer uporabljajo v kateremkoli položaju. Nagnite se nad umivalnik, glavo nagnite postrani. Nastavek vstavite v nosnico, ki je v višjem položaju in pritisnite na pršilnik. Pršite vsaj 5 sekund. Postopek ponovite z drugo nosnico.

Pri otrocih, ki potrebujejo pomoč odraslega: majhnega otroka položite na bok, vstavite pršilni nastavek v zgornjo nosnico in pritisnite na pršilnik. Otroka položite na drugi bok in postopek ponovite. Nastavek pršilnika po uporabi obrišite in posušite ter pršilo ponovno zaprite.

Pogostost uporabe Tonimer Lab Panthexyl Baby

  • 1-2x dnevno pri dojenčkih med 0 in 3. mesecem starosti, 15 dni ali po nasvetu zdravnika;
  • 3-4x dnevno pri dojenčkih in otrocih, starejših od 3 mesece, 15 dni ali po nasvetu zdravnika.

voda, ksilitol, pantenol, izotonična raztopina morske vode, mlečna kislina. Brez konzervansov.

V primeru preobčutljivosti na sestavine ne uporabljajte izdelka. V primeru neželenih učinkov prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C/122°F. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte drugače, kot je tu navedeno. Rok uporabe in sestavine navedene na embalaži.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj