Sebamed Extreme dry skin Krema za roke 5% urea, 75 ml

Sebamed Extreme dry skin krema za nego izredno suhih rok rok s 5% uree obnovi zelo suho kožo in lajša srbenje.

Sebamed

Kozmetika

Nensi: 1053423

5,64€

Specifikacije

Sebamed Extreme dry skin krema za nego izredno suhih rok rok s 5% uree obnovi zelo suho kožo in lajša srbenje.
Intenziven vlažilni kompleks v kombinaciji s hranljivimi lipidi obnavlja zelo suho kožo in lajša občutek akutnega srbenja. Urea 5% je naravna vlažilna krema, ki pomaga zmanjšati nepravilnosti, srbenje in pordelost kože. Glicerin poveča hidratantni učinek sečnine in ščiti pred dehidracijo. Pantenol obnavlja kožo. Alantoin gladi in regenerira.

Suhost se je zmanjšala za 62%. Bisabolol, aktivna pomirjujoča sestavina kamilice, pomaga zmanjšati draženje. Lipidni kompleks avokada in oljčnega olja kožo gladi in ščiti pred dehidracijo.

Uporabite po potrebi za nego rok in nohtov. Masirajte, dokler se krema ne vpije. Ko se stanje kože izboljša, je za dolgotrajno zaščito priporočljivo nadaljevati nego s kremo iz linije ANTI-DRY. Pri kronično suhi koži je priporočljiva dolgotrajna uporaba izdelkov za nego EXTREME DRY SKIN.

Aqua, Persea gratissima oil, Urea, Hydrogenated Olive Oil, Glycerin, Panthenol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Hydrolyzed Keratin, Allantoin, Bisabolol, Sodium Carbomer, Sodium Citrate, Parfum, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj