NOW Tekoči melatonin, 59 ml

Prehransko dopolnilo NOW Tekoči melatonin v  dveh kapljicah vsebuje 0,3 mg melatonina.

16,38€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo NOW Tekoči melatonin v  dveh kapljicah vsebuje 0,3 mg melatonina.

Veganska formula. Brez glutena. Ni proizvedeno iz pšenice, soje, mleka, jajc, rib ali lupinarjev. S sladkorjem in sladilom.

Melatonin je telesu lastni hormon, ki naravno nastaja v češeriki
V krvni obtok vstopa v ritmih, kar pomeni, da so njegove koncentracije v krvi najvišje ponoči, tekom dneva pa se znižajo. V našem telesu se prične sproščati pod vplivom teme, zato ga imenujemo tudi nočni ali spalni hormon. Dnevna ali umetna svetloba pa zmanjšata njegovo produkcijo in izločanje.

2 kapljici tik pred spanjem. Kapljici zaužijte samostojno ali pa jih dodajte v vašo najljubšo pijačo. Pred uporabno dobro pretresite.

deionizirana voda, rastlinski glicerol, fruktoza, sladilo: ksilitol, alkohol iz sladkornega trsa (6 %), melatonin, arome, konzervans (kalijev sorbat), kislini: citronska kislina, jabolčna kislina, limonino olje (Citrus limon).

Alkohol: 6 vol. %

Brez glutena. Ni proizvedeno iz pšenice, soje, mleka, jajc, rib ali lupinarjev. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Sestava: 2 kapljici
Melatonin 0,3 mg

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj