Sensilab Essentials Vegan Omega-3, 30 kapsul

Prehransko dopolnilo Sensilab Essentials Vegan Omega-3 vsebuje izjemno čiste, naravne in veganske omega 3 maščobne kisline z do 300 mg DHK in 150 mg EPK v dnevnem odmerku.

17,34€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo Sensilab Essentials Vegan Omega-3 vsebuje izjemno čiste, naravne in veganske omega 3 maščobne kisline z do 300 mg DHK in 150 mg EPK v dnevnem odmerku. 

Omega 3 so ključne za zdravje srca, možganov in oči

EPK in DHK se nahajata v čisto vsaki celici našega telesa, kar pomeni, da imata pomembno vlogo pri zagotavljanju splošnega zdravja. Dnevni vnos 250 mg EPK in DHK skupaj prispeva k:

  • normalnemu delovanju srca,
  • ohranjanju normalnega delovanja možganov in
  • normalnemu vidu.

Vrhunske veganske omega 3 kapsule, pridobljene iz alg – glavnega vira omega 3. Trajnostnaokolju prijazna alternativa ribjemu olju na rastlinski osnovi z vsemi koristmi za zdravje srca, možganov in oči.

  • 100% veganska omega 3 iz alg z dnevnim odmerkom do 300 mg DHK in 150 mg EPK (v 2 kapsulah)
  • izjemno čisto, nadzorovano gojenje alg: BREZ težkih kovin, dioksinov in PCB
  • Naravna oblika trigliceridov
  • Z dodanimi antioksidanti in ekstraktom rožmarina za ohranjanje svežine
  • Majhne kapsule, enostavne za zaužitje in brez priokusa po ribah 
  • Brez umetnih barvil

Priporočeni dnevni odmerek je 1-2 kapsuli z 2 dl vode med obrokom.

(v 2 kapsulah): Algae Mega [Olje iz mikroalg Schizochytrium sp., bogato z DHK in EPK; sredstvo za povečanje prostornine: sončnično olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline; aroma: ekstrakt rožmarina; antioksidanta: tokoferoli in askorbil palmitat] 1000 mg (300 mg DHK, 150 mg EPK), kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

Algae Mega je blagovna znamka Pharmavit.

Vsebnost

Sestavine v 2 kapsulah
Algae Mega [Olje iz mikroalg Schizochytrium sp., bogato z DHK in EPK] 1000 mg
– DHK 300 mg
– EPK 150 mg

Zaradi naravnih razlik v lastnostih aktivnih sestavin se lahko barva, okus in vonj izdelka nekoliko razlikujejo od serije do serije. Te spremembe ne vplivajo na splošno kakovost in učinkovitost izdelka.

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj