Doppelherz System Omega-3 Family gel-tablete, 60 žvečljivih tablet

Prehransko dopolnilo Doppelherz System Omega-3 Family so žvečljive mehke tablete sadnega okusa z omega-3 maščobnimi kislinami iz ribjega olja. Posebej primerno za vse tiste, ki imajo težave s požiranjem kapsul, za otroke, mladino in odrasle, prav za celo družino.

28,98€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo Doppelherz System Omega-3 Family so žvečljive mehke tablete sadnega okusa z omega-3 maščobnimi kislinami iz ribjega olja. Posebej primerno za vse tiste, ki imajo težave s požiranjem kapsul, za otroke, mladino in odrasle, prav za celo družino.

Gel-tablete Doppelherz system Omega-3 family so dobra možnost, da zagotovimo potrebe po omega-3 maščobnih kislinah.

Omega-3 maščobne kisline so pomemben del zdrave prehrane. Kljub temu oskrba s temi dolgoverižnimi, večkrat nenasičenimi maščobnimi kislinami ni optimalna pri vseh ljudeh. To velja tudi za otroke in mladostnike.

Pomembna predstavnika omega-3 maščobnih kislin sta eikozapentaenojska kislina (EPK) in dokozaheksaenojska kislina (DHK), ki se v telesu brez prekurzorjev ne tvorita. Le malo živil vsebuje te dragocene maščobne kisline. Dobri viri so mastne hladnovodne ribe kot npr. skuša, sled ali sardele. Vendar pa vsi večkrat na teden ne marajo jesti rib.

Preizkušena kakovost: Posebni koraki predelave zagotavljajo, da je proizvedeno olje visoke čistote. Za proizvodnjo Doppelherz sistema OMEGA-3 Gel-tablet uporabljajo samo olje morskih rib z nadzorovanimi ostanki, ki ustreza našim visokim standardom kakovosti.

Nasvet: Doppelherz System Omega-3 Family gel-tablete so posebej okusne ohlajene, zato jih enostavno hranite na hladnem.

Otroci stari 4-5 let prežvečite 1 mehko tableto dnevno.

Otroci starejši od 6 let, mladina in odrasli pri z omega-3 revno prehrano prežvečite 2 mehki tableti dnevno.

Za otroke mlajše od 4 let prehranskega dopolnila ne priporočamo.

Vsebnost

Sestavine v 1 mehki 

žvečljivi tableti

v 2 mehkih žvečljivih tabletah
olje morskih rib 

vsebuje

eikozapentaenojska kislina (EPA/EPK)

dokozaheksaenojska kislina (DHA/DHK)

omega-3 maščobne kisline v celoti

600 mg 

138mg

90 mg

270 mg

1200 mg 

276 mg

180 mg

540 mg

Sestavineolje morskih rib (40%), sladili ksilitol in sorbitol, voda, želatina (iz govedine), sredstvo za zgostitev: gumi arabikum, aroma, antioksidant citronska kislina, barvilo karotin.

Pri povečanem vnosu lahko deluje odvajalno.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj