Biopharma Omega-3 za otroke, 120 žvečljivih kapsul

Prehransko dopolnilo Biopharma Omega-3 za otroke so mehke žvečljive kapsule z omega-3, vitaminom D3 in E ter izvrstnim sadnim okusom. Posebej prilagojene potrebam otrok od 3. leta dalje in tudi za odrasle z oteženim požiranjem.

25,16€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo Biopharma Omega-3 za otroke so mehke žvečljive kapsule z omega-3, vitaminom D3 in E ter izvrstnim sadnim okusom. Posebej prilagojene potrebam otrok od 3. leta dalje in tudi za odrasle z oteženim požiranjem.
Žvečljive kapsule s sadnim okusom in sladilom z DHK ter vitaminoma D3 in E za otroke od 3. leta starosti.

*Za normalno rast in razvoj kosti ter dober imunski sistem

DHK in EPK imata vlogo pri delovanju srca, koristni učinek se doseže že z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK (2 kapsuli). DHK ima vlogo pri delovanju možganov in pri ohranjanju vida, koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK (2 kapsuli).

Vitamin D je potreben za normalno rast in razvoj kosti otrok. Vitamin D prispeva tudi k ohranjanju zdravih kosti in zob, k delovanju imunskega sistema in mišic ter k normalni absorpciji in ravni kalcija v krvi. Vitamin E je antioksidant in ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Priporočena dnevna količina: 2 kapsuli dnevno za otoke od 3. leta starosti dalje. Mehke kapsule se lahko ližejo, žvečijo ali pogoltnejo. Otroci naj jemljejo kapsule pod nadzorom odrasle osebe! Kapsule so izvrstnega sadnega okusa in nimajo okusa po ribjem olju.

ribje olje (71%), stabilizator glicerol, želatina, modificirani krompirjev škrob, aroma (tutti frutti, pomaranča), DL-alfa-tokoferol (vitamin E), sladilo sukraloza, holekalciferol (vitamin D3).

Vsebnost

Aktivne sestavine v 2 kapsulah (dnevni odmerek)
Ribje olje, 

ki vsebuje omega-3, od tega:

–          DHK (dokozaheksaenojska kislina)

–          EPK (eikozapentaenojska kislina)

Vitamin E (DL-alfa-tokoferol)

Vitamin D (D3-holekalciferol)

1000 mg 

365 mg

274 mg

71 mg

5 mg (42% PDV)

10 µg (200% PDV)

PDV-Priporočen dnevni vnos za odrasle

Izdelek je potrebno hraniti v suhem prostoru, pri sobni temperaturi (od 15 °C do 25 °C).

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj