Blooms Nočni kolagen 3v1 (fermentirano), 7 vrečic po 20 ml

Prehransko dopolnilo Blooms Nočni kolagen je kombinacija morskega kolagena, naravnih zelišč in mlečno kislinskih bakterij. Gel ima prefinjen okus po jagodah.

26,33€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo Blooms Nočni kolagen je kombinacija morskega kolagena, naravnih zelišč in mlečno kislinskih bakterij. Gel ima resnično prefinjen okus po jagodah.
Dodana so pomirjujoča zelišča, kot so baldrijan, hmelj in jagodičje. Jagode maqui – naravni super antioksidant. Kolagen spodbuja bolj gladko, žarečo in osveženo kožo. Kombinacija baldrijana in hmelja na naraven način umirja in sprošča. Formula vključuje tudi mlečno kislinske bakterije.

Za vaše udobje je sladek gel 100% brez glutena, mlečnih izdelkov in konzervansov, v 99% brez sladkorja in na voljo v priročni vrečki za enkratno uporabo.

KOLAGEN
Kolagen spodbuja bolj gladko, žarečo in osveženo kožo in je tako rekoč ključna sestavina, ki svojo “čarobnost” ustvarja med lepotnim spanjem. V okusnem gelu z jagodami je tudi silicijev dioksid, za katerega je znano, da podpira zdravo raven kolagena.

Kolagen predstavlja kar 30 % vseh beljakovin v telesu in je tako najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in je pomemben gradnik kože, mišic, sklepnega hrustanca in vseh vezivnih tkiv. Z uživanjem kolagena v obliki prehranskega dopolnila telesu zagotavljamo vir gradnikov lastnega kolagena.

Dejavniki življenjskega sloga, kot so stres, nespečnost ter učinki staranja, lahko zmanjšajo nastajanje kolagena v koži. Peptidi kolagena v formuli začnejo delovati takoj in se med spanjem hitro vpijejo v telo.

MLEČNO KISLINSKE BAKTERIJE 
Edinstven, 5-stopenjski postopek biofermentacije podjetja Henry Blooms – MultiplyPlus, proizvaja s hranili bogat, zelo biološko dostopen gel, poln mlečno kislinskih bakterij. Med sevi, uporabljenimi v procesu fermentacije, so Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium lactis, Saccharomyces.

BALDRIJAN (Valeriana officinalis)

HMELJ

Odrasli: Zaužijte 1 vrečico na dan, 1 – 2 uri pred spanjem. Ni primerno za otroke pod 15 leti in nosečnice.

Brez glutena in laktoze.

Multiply Plus koncentrat mlečnokislinskih bakterij* (fermentirani plodovi papaje (vsebuje kulture*), voda, kolagen (iz rib), jagode Maqui (Aristotelia chilensis), fermentirane višnje, hmelj (Humulus lupulus), baldrijanovo olje (Valeriana officinalis)), glicerol, aroma gozdnih sadežev, emulgator: ksantan gumi, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, silicijev dioksid, konzervansa: kalijev sorbat, natrijev benzoat.

Vsebnost (1 vrečica vsebuje):

  • fermentirani plodovi papaje: 7,36 g
  • kolagen: 2,5 g
  • jagode Maqui: 100 mg
  • fermentirane višnje: 55 mg
  • hmelj: 50 mg
  • baldrijanovo olje: 0,8 mg (ustreza 4 mg sveže baldrijanove korenine)
  • mlečnokislinske bakterije* in kvasovka* (L. acidophilus, L. casei, L. plantarum, L. bulgaricus, B. lactis, S. cerevisiae): 6*109 CFU (enote, ki tvorijo kolonijo)

Shranjevati pri temperaturi do 30°C in na suhem mestu.  Izdelka ne uporabljati, če je zaščitni pečat poškodovan ali manjka. Ni primerno za otroke pod 15 leti in nosečnice.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj