UreaRepair PLUS pena za noge 10 % urea, 150 ml

UreaRepair PLUS pena za noge je klinično preizkušena, izjemno lahka pena za noge, ki vsebuje 10 % uree, da intenzivno navlaži odebeljeno kožo na stopalih ter jo s tem poživi in pomaga pri njeni regeneraciji.

Eucerin

Kozmetika

Nensi: 1059456

11,06€

Specifikacije

UreaRepair PLUS pena za noge je klinično preizkušena, izjemno lahka pena za noge, ki vsebuje 10 % uree, da intenzivno navlaži odebeljeno kožo na stopalih ter jo s tem poživi in pomaga pri njeni regeneraciji. Pena za noge se zelo hitro vpije in ne pusti mastnega ali lepljivega občutka na koži.

  • Pena za noge za zelo suho in hrapavo kožo
  • Takojšnja in 48-urna ublažitev stanja suhe kože
  • Poživi kožo in pomaga pri njeni regeneraciji
  • Popolna tudi za kožo diabetikov

Naši podplati so ves čas močno obremenjeni, zato je njihova koža namensko razvita tako, da je debelejša in trša kot drugod po telesu, saj lahko le tako izpolni zahteve vsakdanjega življenja. Pomaga nas zaščititi, vendar je lahko posledično tudi nagnjena k suhosti. Neustrezna obutev, pritisk, drgnjenje in obremenitve kože lahko povzročijo, da stopala, zlasti blazinice pet, sčasoma postanejo zelo hrapava in suha.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga suha in diabetična koža zelo dobro prenaša.

Lastnosti

  • zelo hitro se vpije
  • nelepljiva
  • nemastna
  • izjemno lahka tekstura pene

Pred uporabo dobro pretresite.
Držite pokonci in iztisnite majhno količino pene na dlan.
Nanesite na stopala tako pogosto, kot je potrebno.
Izogibajte se stiku z očmi.

Kako deluje

Ceramid, ki ga vsebuje formula, obnovi bariero kože in zmanjša izgubo vlage. Urea in drugi naravni vlažilni faktorji vežejo vodo v koži in takoj ublažijo suhost in hrapavost ter zagotovijo intenzivno, 48-urno navlaženost.

Aqua, Urea, Glycerin, Decyl Oleate, Isobutane, Panthenol, Alcohol Denat, Stearyl Alcohol, Tapioca Starch, Glyceryl Stearate SE, Propane, Helianthus Annuus SeedOil, Ceramide NP, Ethylhexyl Cocoate, Glycine, Butane, Arginine HCL, Sodium PCA, Decylene Glycol, Sodium Lactate, Sodium Citrate, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethanol, Methyl Benzoate, Citric Acid, Carnitine, Sodium Chloride, Cholesterol, Alanine, Lactic Acid, Pantolactone, Tocopherol, Parfum.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj