Geriativet DOG tablete za manjše pse, 45 tablet

Geriativet DOG tablete za manjše pse za podporo organizmu pri starejših psih manjših pasem.

11,96€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Geriativet DOG tablete za manjše pse za podporo organizmu pri starejših psih manjših pasem.
Beta- Glukan je naravni polisaharid, lahko rečemo tudi sladkor, ki se nahaja v celični steni kvasovk in bakterij. Preprečujejo absorbcijo holesterola iz hrane v želodcu in črevesju. V primeru, da ga v telo vnesemo s pomočjo dodatkov lahko poveča imunski sistem s povečanjem kemikalij v telesu, ki poskrbijo za preprečevanje različnih okužb. Natančneje ubija bakterije prisotne v krvi (septični šok) in pomaga preprečiti okužbo.
Karnitin v celicah ima vlogo prenosa maščobnih kislin skozi membrano mitohondrijev. Pomemben je tudi pri presnovi aminokisline lizina, razvejanih aminokislin ( valina, levcina in izolevcina) ter acetil koencima A (acetil-CoA). Zadostne zaloge L- karnitina zagotavljajo stabilnost celičnih membran, ketogenezo, nastajanje uree in pretvorbo toksinov.
HMB je produkt v presnovni poti levcina, učinkovito ustavi razgradnjo mišičnih beljakovin in posledično izboljša lokomotorne sposobnosti živali, ki trpi zaradi miopatije. HMB se prav tako nahaja v majhnih količinah v mesni hrani, vendar te količine v pogojih intenzivnega treninga ali povečanega napora ne zadostujejo. Telo zaznava tudi pomanjkanje HMB pri mišičnih boleznih in v pogojih povečanega mišičnega katabolizma pri starih živalih.
LUTEIN deluje kot antioksidant in pripada družini karotenoidov. Za normalen in zdrav vid je esencialno hranilo. Ko vstopi v telo se akumulira na delu očesne mrežnice, na delu rumene pege in v očesni leči.

Namen uporabe

  • Priporočljivo za starejše pse, predvsem za pse, ki potrebujejo posebno dopolnilo za zmanjšanje tveganja za zdravstvene težave, povezane s starostjo.
  • Nudi zaščito in podporo sklepom, urinskemu sistemu, spodbuja imunost, izboljšuje vid, izboljšuje delovanje srca, povečuje delovanje živčnega sistema, preprečuje simptome staranja možganov, nadzira telesno maso in ščiti mišice.
  • Še posebej se priporoča za pse z motnjami cirkadianega ritma (zamenjajo dan za noč), znižano interakcijo, zmedenostjo in uriniranjem doma.
  • Lahko ga dajemo ne glede na vrsto hrane.

Na telesno težo psa:

do 7,5 kg 1 tableta na dan

med 7,5-15 kg 2 tableti na dan

glukozamin, 1,6-glukan, L-karnitin, lutein, HMB ( kalcijeve soli 3-hidroksi-3-metilbutirat), omega-3, vitamin E, magnezijev stearat, stearinska kislina.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj