Valens D 3000 ustno pršilo, 50 ml

Prehransko dopolnilo Valens D 3000 je inovativno ustno pršilo v gelu, ki vsebuje kar 3000 IU vitamina D3 v enem razpršku. Izdelek ima odličen okus črnega ribeza, vsebuje ksilitol in je brez dodanega sladkorja.

13,12€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo Valens D 3000 je inovativno ustno pršilo v gelu, ki vsebuje kar 3000 IU vitamina D3 v enem razpršku. Izdelek ima odličen okus črnega ribeza, vsebuje ksilitol in je brez dodanega sladkorja.
Izdelek vsebuje naravno obliko vitamina D3 iz lanolina, identično tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija. Oblika ustnega pršila omogoča odlično absorpcijo, ki se začne že v ustni votlini, predstavlja pa tudi priročno alternativo za vse, ki težko požirajo oz. jim ne ustrezajo kapsule, tablete ali kapljice. Ustna pršila Valens tudi klinično dokazano povišajo raven vitamina D3 v krvi.

Pred uporabo dobro pretresite. Ob prvi uporabi 3-krat pritisnite na pršilko, da bo začela delovati. Za optimalno absorpcijo vsebino razpršite pod jezik ali na notranjo stran ličnice. Priporočen dnevni odmerek je 1 razpršek, tik po obroku. Po uporabi pršilko obrišite.

Aktivne sestavine v 1 razpršku (0,45 ml): vitamin D: 75 µg oz. 3000 IU (1500 % PDV*). *PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine: prečiščena voda, sredstvi za zgostitev: ksilitol (20 %) in ksantan gumi, vitamin D3 (holekalciferol), antioksidanta: natrijev L-askorbat in D-alfa-tokoferil acetat, naravna aroma črnega ribeza, konzervans: kalijev sorbat, kislina: citronska kislina. Vitamin D3 ne izvira iz Slovenije.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, glutena, želatine, barvil in umetnih arom. Primeren je tudi za vegetarijance.

Nosečnice, doječe matere in otroci naj ne uživajo večjih odmerkov vitamina D od priporočenih dnevnih vnosov. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 4 mesecih po odprtju.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj