HiPP 3 Combiotic Junior nadaljevalno mleko, 500 g

HiPP 3 Combiotic Junior nadaljevalno mleko za dojenčke od 1. leta dalje je primeren kot mlečni napitek za zajtrk, z žiti, kot večerni obrok ali preprosto za vmesni obrok.

13,33€

Specifikacije

Živilo za posebne prehranske namene
HiPP 3 Combiotic Junior nadaljevalno mleko za dojenčke od 1. leta dalje je primeren kot mlečni napitek za zajtrk, z žiti, kot večerni obrok ali preprosto za vmesni obrok. HiPP 3 Combotic Junior lahko ponudite otroku po uporabi kateregakoli nadaljevalnega mleka.

  • Naravne mlečno kislinske kulture, originalno izolirane iz materinega mleka.
  • Pomembne prehranske vlaknine (GOS – galakto oligosaharidi – pridobljeni iz laktoze).
  • Vitamin C: ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Vitamin D: prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob.

HiPP 3 Combiotic Junior smo razvili za otroke starejše od 1. leta, ki naj bi ga pili iz skodelice. Prosimo zagotavljajte redno zobno higieno vašega otroka od prvega zobka dalje – še posebno pred spanjem. Prosimo skrbite za uravnoteženo otrokovo prehrano in zdrav življenjski slog.

Prosimo vas, da pri pripravi mlečne formule natančno upoštevate navodila. Nepravilno pripravljen obrok ali shranjevanje že pripravljenega obroka daljši čas, lahko zaradi razvoja mikroorganizmov pomeni tveganje za dojenčkovo zdravje. Zato vedno pripravite svež obrok in dojenčka takoj nahranite. Ostankov ne shranjujte. Stekleničko, navoj in dudo vedno takoj očistite. Po vsaki uporabi vrečko dobro zaprite , hranite pri sobni temperaturi (do največ 25 °C), na suhem mestu in vsebino v 3 tednih porabite. Svetujemo, da mleka ne pogrevate v mikrovalovni pečici (zaradi nevarnosti opeklin).

Število obrokov in doziranje

Priporočamo 2 mlečna obroka mleka HiPP 3 COMBIOTIC Junior na dan. Omenjena količina mleka in število porcij mleka na dan je le priporočilo. Ni potrebno, da vaš otrok popolnoma izprazni skodelico. Za pripravo obrokov uporabljajte le priloženo merico!

Posneto mlekolaktoza, rastlinska olja (palmino olje, repično olje, sončnično olje), prehranske vlaknine (galakto-oligosaharidi iz laktoze), kalijev citrat, kalcijeve soli ortofosforne kisline, kalcijeve soli citronske kisline, magnezijev sulfat, ribje olje, vitamin C, cinkov sulfat, železov sulfat, stabilizator: mlečna kislina, naravna kultura mlečnokislinskih bakterij (Limosilactobacillus fermentum hereditum 1), vitamin B2 , vitamin A, kalijev jodat, folna kislina, D-biotin, vitamin D, vitamin B12.
(1) Limosilactobacillus fermentum CECT5716
Brez gensko spremenjenih sestavin
Palmino olje iz trajnostnega kmetijstva, certificirano pri neodvisnem kontrolnem organu.

Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane oziroma druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.

Navodilo za uporabo

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj