Supradyn Imuno Boost Vitamin C + Vitamin D + Cink šumeče tablete, 20 šumečih tablet

Supradyn Imuno Boost Vitamin C + Vitamin D + Cink je prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamina C in D ter cink v obliki šumečih tablet z okusom pomaranče.

13,44€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Supradyn Imuno Boost Vitamin C + Vitamin D + Cink je prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamina C in D ter cink, ki prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema. V obliki šumečih tablet z okusom pomaranče. S sladili.

Za odrasle in otroke, starejše od 14 let, priporočamo 1 šumečo tableto na dan. Tableto raztopite v kozarcu vode (200 ml) in popijte.

 

Vsebnost v 1 šumeči tableti %PDV*
Vitamin C 1000 mg 1250%
Vitamin D 10 µg oziroma 400 IE 200%
Cink 10 mg 100%

*PDV-Priporočeni dnevni vnos

L-askorbinska kislina; sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev hidrogen karbonat; kislina: brezvodna citronska kislina; sredstvo za povečanje prostornine: izomalt; kislina: jabolčna kislina; barvilo: betakaroten; sredstvo za uravnavanje kislosti: brezvodni natrijev karbonat; aroma pomaranče; cikov citrat; sladili: kalijev acesulfam, sukraloza; natrijev klorid; holekalciferol.

Ni primerno za osebe s hemokromatozo, hiperkalcemijo ali ledvičnimi boleznimi. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj