VonPharma CoQ10 200 mg Ultra Strenght, 30 kapsul

Prehransko dopolnilo VonPharma CoQ10 200 mg Ultra Strenght vsebuje 200 mg naravnega koencima Q10 v eni kapsuli. Q10 naravno nastaja v našem telesu in spodbuja funkcije mnogih bioloških procesov.

22,65€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo VonPharma CoQ10 200 mg Ultra Strenght vsebuje 200 mg naravnega koencima Q10 v eni kapsuli. Q10 naravno nastaja v našem telesu in spodbuja funkcije mnogih bioloških procesov in delovanje vseh organov, vključno s kožo.
Koencim Q10 (CoQ10) ali ubikinon je vitaminom podobna spojina. Prisoten je v vseh celicah našega organizma, še posebej pa je koncentriran v srcu, jetrih in ledvicah. Z leti njegova sinteza v telesu upada.

1 kapsula dnevno.

AKTIVNE SESTAVINE V 1 KAPSULI:
Koencim Q10 (CoQ10) 200 mg

Sestavine: koencim Q10, sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza), sredstva proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin in silicijev dioksid), kapsula (želatina), škrob, barvila (kalcijev karbonat, železov oksid).

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj