Vitabalans Lactoseven Chew, 50 žvečljivih tablet

Prehransko dopolnilo Vitabalans Lacto Seven Chew so žvečljive tablete z mlečnokislinskimi bakterijami z okusom jagode in maline za vso družino. 

11,18€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo Vitabalans Lacto Seven Chew so žvečljive tablete z mlečnokislinskimi bakterijami z okusom jagode in maline za vso družino.
Lacto Seven Chew vsebuje izbor sedmih sevov mlečnokislinskih bakterij (Lactobacillus in Bifidobacterium), ki so odporne na žolčno kislino, in vitamin D3. Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema.

Žvečljive tablete Lacto Seven Chew so primerne za vso družino in so odličnega okusa jagode in maline. Mlečnokislinske bakterije so med proizvodnjo zaščitene s posebno Bio-support tehnologijo, ki bakterije zaščiti s patentirano mešanico beljakovinskega in polisaharidnega kompleksa. Tehnologija zagotavlja preživetje bakterij med samo izdelavo, shranjevanjem in med prehajanjem skozi želodec. Zaščita tako omogoča, da bakterije žive dosežejo črevo. V črevesju se bakterije vežejo na črevesno sluznico, kjer se razmnožujejo in ustvarjajo širok spekter koristnih mlečnokislinskih bakterij.

Lacto Seven Chew lahko uživate dnevno ali le občasno. Žvečilna tableta z okusom jagode in maline je primerna za vso družino.

Odrasli: 1-2 tableti na dan. Tableto žvečimo ali pustimo, da se počasi raztopi v ustih.
Otroci, starejši od 1 leta: 1 tableta na dan. Prepričajte se, da je otrok zmožen tableto prežvečiti ali polizati. Tableta se lahko tudi zdrobi.

Dnevni odmerek 1–2 tableti vsebuje:
• žive mlečnokislinske bakterije 1–2 109 cfu (cfu=colony forming units – število kolonijskih enot živih bakterij)**
– Lactobacillus acidophilus
– Lactobacillus casei
– Lactobacillus plantarum
– Lactobacillus reuteri
– Lactobacillus rhamnosus
– Bifidobacterium longum
– Streptococcus thermophilus
• vitamin D3  2 – 4 µg (40% – 80% PDV*).

*PDV-Priporočeni dnevni vnos
** v času izdelave

Sestavine: sladilo (ksilitol), pripravek mlečnokislinskih bakterij [maltodekstrin, antioksidant (askorbinska kislina)], sredstvo za povečanje prostornine (hidroksipropil celuloza), sredstvo za glaziranje (magnezijeve soli maščobnih kislin), arome jagod in malin, holekalciferol.

Opozorilo za alergike: Vsebuje  sledi mleka in soje.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj