Phytobronz Autobronzant kapsule, 30 kapsul

Phytobronz Autobronzant  je prehransko dopolnilo s karotenoidi rastlinskega izvora, vitaminom E, selenom in hidroliziranim kolagenom. Za tiste, ki želijo svojo kožo pripraviti na poletje in izpostavljenost UV sevanju.

20,05€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Phytobronz Autobronzant  je prehransko dopolnilo s karotenoidi rastlinskega izvora, vitaminom E, selenom in hidroliziranim kolagenom. Za tiste, ki želijo svojo kožo pripraviti na poletje in izpostavljenost UV sevanju.
Prehransko dopolnilo Phytobronz za vse tipe kože je ustvarjeno za tiste, ki želijo svojo kožo pripraviti na poletje in izpostavljenost UV sevanju. Vsebuje karotenoidni kompleks 100 % rastlinskega izvora za sijočo kožo in enakomerno porjavelo polt, dragocena rastlinska olja, baker in selen pa poskrbijo za popoln učinek.

Prehransko dopolnilo Phytobronz AutoBronzant zagotavlja sijoč in svetleč videz kože pri kateri koli starosti in v kateremkoli letnem času.

Karotenoidi
Likopen spada v družino karotenoidov in je barvilo, ki je naravno prisotno v paradižniku in lubenici. Je močan antioksidant, ki pomaga ščititi celice pred oksidacijskim stresom in prostimi radikali. Šele konec 19. stoletja je znanstveniku Harstenu uspelo izločiti likopen iz paradižnika, danes pa so njegove lastnosti znane po vsem svetu.

Lutein in zeaksantin sta lipofilna rastlinska pigmenta, odgovorna za rumeno in rdečo barvo delov rastlin v naravi, kot so sadje, zelenjava, cvetovi in ​​listi. Lutein2 je na primer deloma odgovoren za svetlo rumeno barvo koruze.

Beta-karoten je najbolj znana spojina v skupini s karotenoidi. Kot pigment naredi cvetove bolj privlačne za žuželke, znan pa je predvsem po svoji prisotnosti v določenem sadju in zelenjavi, kot so korenje, mango, marelice…

Vitamini in minerali:
Vitamin A prispeva k ohranjanju zdrave kože.

Selen in vitamin E pa imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidacijskim stresom.

Samo za odrasle.
Vzemite 1 kapsule na dan z obrokom, tekom 1 meseca. Jemanje lahko, po potrebi, ponovite tekom celega leta.

Sredstvo za polnjenje: celuloza, hidroliziran kolagen, beta-karoten, lutein iz cveta žametnice (Tagetes erecta L.), likopen iz paradižnika (Lycopersicon esculentum Mill.), D-alfa-tokoferol acetat, sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat, natrijev selenit. Sestavine kapsule: želatina.

Vsebnost 

Sestavine v priporočenem dnevnem odmerku (=1 kapsula)

Sestavine = 1 kapsula PDV*
Karotenoidi 18 mg
          od tega beta karoten 4.8 mg
                           ekvivalent vitaminu A 800 µg RE 100% PDV*
                           Likopen 5.0 mg
                           Luteina 8,0 mg
                          Zeaksantin 0.7 mg
Hidroliziran kolagen 50,0 mg
Vitamin E 12 mg α-TE 83% PDV*
Selen 18µg 33% PDV*

*PDV = priporočen dnevni vnos

Ljudje, ki jemljejo zdravila se naj pred uporabo posvetujejo z zdravnikom ali s farmacevtom. Izdelek se odsvetuje pri prebavnih motnjah in boleznih ščitnice. Ni primeren za nosečnice in doječe matere.

Prekomerno izpostavljanje soncu je nevarno. Izogibajte se izpostavljanju soncu v sredini dneva. Uporabljajte kremo z zaščitnim faktorjem.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj