Avitale Immun DIREKT z okusom medu in žajblja, 20 vrečic

Prehransko dopolnilo Avitale Immun DIREKT z okusom medu in žajblja s sladilom vsebuje vitamine in minerale v vrečicah. Priročno pakiranje in prijetnega okusa. Odličen za na pot.

13,65€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo Avitale Immun DIREKT z okusom medu in žajblja s sladilom vsebuje vitamine in minerale v vrečicah. Vsebino vrečice stresite neposredno na jezik, počasi raztopite in pogoltnite.

IMMUN DIREKT je prehransko dopolnilo s sladilom priročne uporabe in preverejene kakovosti:
  • Vitamini in minerali s histidinom za zdrav imunski sistem.
  • Idealen za na pot, kolo ali v službo. Za direktno uporabo, brez vode.
  • S prijetnim okusom medu in žajblja.
  • Nemška kakovost.
  • Vitamina B6, B12 in D3 ter minerala cink in selen imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema, medtem ko ima vitamin C vlogo tudi pri delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej*.
  • Cink, selen in vitamin C imajo vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
  • Vitamin C, B6, B12 in magnezij prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
  • Vitamin D3, cink in magnezij imajo vlogo pri delitvi celic, vitamin B6 pa pri nastajanju rdečih krvničk.

*Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 200 mg poleg priporočenega dnevnega vnosa vitamina C.

vsebino 1 vrečice, 1-krat dnevno stresite neposredno na jezik, počasi raztopite in pogoltnite. Zaužijte po obroku.  Nasvet: vitamin D3 je v maščobah topen vitamin, zato se v telesu bolje absorbira ob mastnih obrokih.

sredstvo za povečanje prostornine: sorbitol, trimagnezijev dicitrat, natrijev L-askorbat (vitamin C), magnezijev oksid, med v prahu, cinkov glukonat, L-histidin, kislina: citronska kislina, sredstvo proti sprijemanju: trikalcijev fosfat, izvleček iz listov žajblja, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, aroma medu in žajblja, holekalciferol (vitamin D3), citrusovi bioflavonoidi, cianokobalamin (vitamin B12), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), sladilo: sukraloza, L-selenometionin.

Brez glutena, laktoze.

Vsebnost

Sestava: 1 vrečica PDV*
Vitamin C 240 mg 300 %
Magnezij 150 mg 40 %
L-histidin 50 mg /
Cink 10 mg 100 %
Vitamin B6 4,2 mg 300 %
Selen 50 µg 91 %
Vitamin D3 20 µg (800 IE) 400 %
Vitamin B12 7,5 µg 300 %

*Priporočen dnevni vnos

/ PDV ni določen

Če ste nagnjeni k nastajanju ledvičnih kamnov ali bolezni ledvic, se pred uživanjem tega izdelka posvetujte z zdravnikom. Ne jemljite v primeru hiperkalciemije (povečana koncentracija kalcija v krvi) in / ali hiperkalciurije (povečana koncentracija kalcija v urinu). Med nosečnostjo in dojenjem se pred jemanjem posvetujte z zdravnikom. Če jemljete tiazidne diuretike za odvajanje vode, je to treba upoštevati pri odmerjanju vitamina D, saj lahko naraste raven kalcija.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj