Sensilab ALL IN A DAY Magnezij 375 mg, 30 kapsul

Prehransko dopolnilo vsebuje magnezij pridobljen iz morske vode.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Magnezij je esencialni mineral, kar pomeni, da ga moramo pridobiti iz hrane, saj ga naše telo samo ne zna proizvajati. Prisoten je v zeleni listnati zelenjavi (solata, špinača), stročnicah, oreških, semenih in polnozrnatih žitih. To so sicer živila, ki so nam ves čas na voljo, vendar jih običajno ne uživamo vsak dan in v količini, ki bi zadostovala za potrebe našega telesa.

Pomembna težava je tudi, da z vsakršno mehanično obdelavo živil zmanjšamo njihovo vsebnost magnezija. Torej, obdelani in industrijsko procesirani kruh, testenine in piškoti vsebujejo izjemno malo magnezija.

Linija ALL IN A DAY predstavlja enega od načinov, da vaše telo prejme vitamine, minerale in hranila, pridobljene iz več kot 22 naravnih virov. Z njihovo pomočjo vsakemu posamezniku omogočamo vitalnejše in brezskrbno življenje. Vitamini, minerali in pomembna hranila iz polnovrednih rastlin ter mineralov (brez GSO) omogočajo hitro in zanesljivo učinkovanje. Ker so kapsule rastlinskega izvora, narejene iz čiste celuloze in brez dodatnih barvil, so primerne tudi za vegane in vegetarijance.

ALL IN A DAY Magnezij je mineral, ki smo ga pridobili iz morske vode, zato zagotavlja hitro absorpcijo minerala v telo. Nežen postopek pridelave, brez uporabe kemičnih topil zagotavlja najboljšo kakovost magnezija ter zmanjšano vsebnost natrija in klora.

Zaradi porasta sintetično pridobljenih vitaminov in mineralov moramo biti posebno pozorni na to, da so prehranska dopolnila, ki jih uživamo, pridobljena na naraven in neagresiven način.

Poleg tega, da je ALL IN A DAY Magnezij pridobljen iz 100% naravnih in kakovostnih sestavin, ima še druge prednosti, ki ga uvrščajo na vrh kakovostnih izdelkov z dokazanim delovanjem:

  • primeren je tudi za vegane, saj vsebuje le mineral iz morske vode in ovojnico iz 100% naravne celuloze;
  • vsebuje čisti in naravno pridobljen magnezij, ki zadovolji dnevno potrebo vsakega posameznika;
  • eno kapsulo na dan omogoča zaužitje enakovredne količine vitamina, kot če bi pojedli 12 sadežev avokada;
  • ob vsakodnevni uporabi zagotovi številne pozitivne učinke;
  • ne obremenjuje naših jeter in ledvic, ki prečiščujejo telo;
  • ne razdraži naše sluznice in želodca, kot to povzročijo šumeče in sintetično ustvarjene tablete;
  • se hitro absorbira in začne učinkovati ob zaužitju.

Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula po zajtrku, z 2 dl vode.

ekstrakt magnezija iz morske vode, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj