Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna čistilna pena, 150 ml

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna čistilna pena je blaga, a učinkovita micelarna čistilna pena, ki odstrani nečistoče in vodoodporna ličila.

Eucerin

Kozmetika

Nensi: 1056568

11,38€

Specifikacije

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna čistilna pena je blaga, a učinkovita micelarna čistilna pena, ki odstrani nečistoče in vodoodporna ličila.
Obogatena je z vlažilnimi sestavinami, ki kožo očistijo, ne da bi jo pri tem izsušile. Primerna je za vsakodnevno uporabo in za občutljivo kožo.

V enem koraku nežno, a temeljito odstrani nečistoče, ličila in odvečni sebum, ne da bi izsušila kožo. Poleg tega dokazano odstrani vodoodporne izdelke za zaščito obraza pred soncem z zelo visokim zaščitnim faktorjem.¹

Micelarna pena, ki združuje izjemno blag čistilni kompleks in hialuronsko kislino ter druge vlažilne sestavine naravnega izvora, kar pomaga ohranjati naravno ravnovesje vlage v koži. Koža je čista, navlažena, mehka, matirana in osvežena.

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna čistilna pena je primerna za vse tipe kože, tudi za občutljivo kožo, kar je klinično in dermatološko potrjeno.

¹ BDF, testi in vitro z uporabo Eucerin Sun Sensitive Protect kreme za zaščito pred soncem ZF 50+.

Kožo očistite zjutraj in zvečer.

  • Peno stisnite na dlan.
  • S konicami prstov jo nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Če želite, lahko obraz pred nanosom pene zmočite, vendar ta korak ni nujen.
  • Sperite s toplo vodo.

Aqua, Poloxamer 124, Glycerin, Arginine HCL, Glyceryl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Decyl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, 1-2-Hexanediol.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj