Sensilab Vitamin D3 2000 IU, 30 kapsul

Prehransko dopolnilo z vitaminom D - esencialni vitamin, ki ga naše telo potrebuje tako za podporo imunskemu sistemu kot za zdrave kosti in normalno delovanje muskulature.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo z vitaminom D – esencialni vitamin, ki ga naše telo potrebuje tako za podporo imunskemu sistemu kot za zdrave kosti in normalno delovanje muskulature

Sončni vitamin, ki ga potrebujete za podporo imunskemu sistemu, zdrave kosti in normalno delovanje mišic v visokem odmerku  vitamina D3 – 2.000 I.U. oziroma 50 μg.

  •  Brez zadostnih količin vitamina D naše kosti postanejo krhke in lomljive.
  • V kombinaciji s kalcijem vitamin D ščiti starejše pred osteoporozo.
  • Prispeva k nevromišični in imunski funkciji ter k zmanjševanju vnetij.
    Višji odmerki vitamina D lahko znižajo tveganje za respiratorna obolenja, regulirajo nastajanje citokinov in tako pomagajo pri zaščiti pred boleznimi, ki so posledica različnih okužb.

Komu se Vitamin D3 še posebej priporoča?
Vsem v zimskem času, starejšim osebam, ljudem s prekomerno telesno težo, ženskam v menopavzi, ljudem s temnejšo poltjo, osebam, ki večino časa preživijo v zaprtih prostorih in vsem tistim, ki imajo kronične bolezni (celiakija, Chronova bolezen, cistična fibroza).

Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula z 2 dl vode po obroku.

(v 1 kapsuli): sredstvo za povečanje prostornine: akacijev gumi, holekalciferol (50 μg – 1000% PDV*), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, kapsule: hidroksipropilmetil celuloza, barvilo: titanov dioksid.

Sestava (v 1 kapsuli): Vitamin D3 50 μg (1000% PDV).

*PDV = priporočeni dnevni vnos

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj