Po-Ho inhalator + Po-Ho olje (10 ml)

Inhalator Po-Ho je pripomoček za inhaliranje, t. j. vdihavanje mešanice vodnih par in eteričnega olja (npr. olja Po-Ho) oz. soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja. 

12,18€

Specifikacije

Inhalator Po-Ho je pripomoček za inhaliranje, t. j. vdihavanje mešanice vodnih par in eteričnega olja (npr. olja Po-Ho) oz. soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja. Uporaba inhalatorja nam je lahko v pomoč pri slabši prehodnosti zgornjih dihalnih poti, npr. pri oteženem dihanju skozi nos, zasluzenosti dihalnih poti ipd.

Kaj je inhalator Po-Ho in za kaj ga uporabljamo
Inhalator Po-Ho je pripomoček za inhaliranje, tj. vdihavanje mešanice vodnih par in eteričnega olja (npr. olja Po-Ho) oz. soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja. Uporaba inhalatorja nam je lahko v pomoč pri slabši prehodnosti zgornjih dihalnih poti, npr. pri oteženem dihanju skozi nos, zasluzenosti ipd.

Pakiranje vsebuje: inhalator Po-Ho in Po-Ho olje (10 ml)

Približno pol litra vode segrejte na okoli 70 °C. Natočite 2 dcl segrete vode v spodnji del inhalatorja. To ustreza približno
polovici prostornine spodnjega dela. V vodo kanite nekaj kapljic (ne več kot 5) olja Po-Ho, privijte zgornji nastavek na spodnji del, ter pet minut vdihavajte pare
skozi nos. V tem času bo večina eteričnega olja že izhlapela, voda se bo ohladila na približno 50 °C in učinka inhalacije ne bo več čutiti. Priporočljivo je, da postopek ponovite tako, da v svežo vodo, segreto na 70 °C, ponovno kanete nekaj kapljic olja Po-Ho in inhalirate še pet minut.
Pri inhaliranju vdihujte skozi nos in izdihujte skozi usta. Priporočljivo je, da inhalirate 5–10 minut, 2- do 3-krat dnevno.
Olja Po-Ho oz. drugih eteričnih olj ne smete kapati neposredno v nos. S prsti, ki so bili v stiku z oljem, se ne dotikajte predela okoli oči.

Na kaj morate biti pozorni pri uporabi inhalatorja
Če imate astmo, vam inhaliranje eteričnih olj odsvetujemo, saj se lahko stanje vaše bolezni poslabša.

Kaj je pri uporabi inhalatorja Po-Ho še potrebno vedeti
Če bo voda, ki jo boste nalili v inhalator, segreta precej nad 70 °C, npr. do vrelišča, bo to sicer okrepilo delovanje eteričnega olja, vendar boste, dokler se ne bo nekoliko ohladila, le stežka inhalirali. Uporabo vode v inhalatorju pri temperaturah nad  70 °C vam zato odsvetujemo.
Po uporabi inhalator dobro operite, obrišite in ga postavite na suho mesto.

Navodila za uporabo

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj