Dolorelax obliž – hladilni učinek, 5 obližev

Dolorelax  hladilni obliži lajšajo bolečino pri zvinih in izpahih, ter udarcih sklepov, ki nastanejo med fizično in športno aktivnostjo, kakor tudi pri obrabi, značilni za starejše osebe.

Specifikacije

Medicinski pripomoček
Dolorelax  hladilni obliži lajšajo bolečino pri zvinih in izpahih, ter udarcih sklepov, ki nastanejo med fizično in športno aktivnostjo, kakor tudi pri obrabi, značilni za starejše osebe.
Obliži so enostavni za uporabo, popolnoma se oprimejo kože in se zlahka odstranijo. Obliž je aktiven 6 ur in zagotavlja trajajoče olajšanje in ustvarja prijeten hladen učinek. Obliži za enkratno uporabo na osnovi rastlinskih izvlečkov negujejo kožo pri izvinih in izpahih ter udarcih.

Vrečko odprite v označeni smeri, da ne poškodujete sistema zapiranja, izvlecite obliž in ga po potrebi odrežite na potrebno velikost. Ponovno hermetično zaprite vrečko z obliži. Odstranite zaščitno folijo z lepilne strani in položite obliž na želeno mesto, pri čemer pazite, da je koža nepoškodovana, suha in čista. Nežno pritisnite z dlanjo, dokler se obliž popolnoma ne oprime kože. Obliž naj deluje 6 ur, po potrebi postopek ponovite z novim obližem.

Obliže se ne sme polagati na odprte rane, vneto in razbrazdano kožo, sluznico, obraz ali v bližino oči. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte obližev po pretečenem roku uporabe. Obliž se lahko odvrže med navadne gospodinjske odpadke.

Osebe z zelo občutljivo kožo naj košček obliža  nanesejo na notranjo stran lakta za preizkus sprejemljivosti. V primeru pordečitve kože ali srbečice takoj prekinite z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Obliži morajo biti shranjeni v hladnem in suhem prostoru. Za ohranitev kakovosti obližev morate vrečko po odvzemu obliža ponovno hermetično zapreti, da ne pride v stik z zrakom.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj