Air-lift žvečilni gumiji proti zadahu, 12 gumijev

Air-lift žvečilni gumiji proti zadahu temeljito očistijo usta in nevtralizirajo zadah po hrani, tobaku in alkoholu. Učinkovito nevtralizirajo zadah, ki ga pozroča hrana, tobak, alkohol, diete in parodontalne bolezni.

Specifikacije

Air-lift žvečilni gumiji proti zadahu temeljito očistijo usta in nevtralizirajo zadah po hrani, tobaku in alkoholu. S sladilom. Učinkovito nevtralizirajo zadah, ki ga pozroča hrana, tobak, alkohol, diete in parodontalne bolezni.
Vsebujejo inhibitor slabega zadaha , ki odstranjuje hlapne žveplove spojine, ki povzročajo zadah.  Prispevajo tudi k ohranjanju mineralizacije zob in k nevtralizaciji kislin v zobnih oblogah. Še posebej se priporoča uporaba po obrokih.

Pomagajo očistiti zobe po uživanju hrane, ko nimamo možnosti mehanskega čiščenja. Visoka koncentracija ksilitola pomaga nevtralizirati kisli pH po hranjenju in tako prepreči nastanek zobnih oblog. Olivno in peteršiljevo olje pa nevtralizirata zadah. Žvečenje pospešuje izločanje sline, kar vzpodbuja naravno čiščenje zob in odstranjuje škodljive bakterije iz ustne votline.

Komu so AIR-LIFT izdelki proti zadahu namenjeni?

vsem, ki se zavedajo pomena svežega daha, zdravih dlesni in zob,
kadar opazimo prisotnost vnetij v usni votlini (gingvitis, parodontitis),
kadilcem – ti so dovzetnejši za parodontozo, ker je zaradi cigaretnega dima upočasnjeno celjenje in obnavljanje ustne sluznice,
vsem ki radi uživajo začinjeno in pikantno hrano (česen, čebula…).

Mineralizacijski učinek se doseže z žvečenjem 1-2 žvečilna gumija vsaj 20 min po obroku, za nevtralizacijo zadaha pa kadarkoli po potrebi.

Kadar zadah prihaja iz notranjosti priporočamo uporabo Air-Lift žvečilnih gumijev v kombinaciji z Air-Lift kapsulami proti zadahu iz želodca.

Olivno olje – zagotavlja protivnetno in protibakterijsko delovanje (aminokisline, kalcij, kalij, vitamin B)
Ksilitol – 10 % koncentracija zagotavlja učinkovit boj proti zobnim oblogam in kariesu
Tetranatrijevi pirofosfati – vežejo kalcij iz sline in tako preprečujejo nalaganje zobnega kamna
Papain – varuje sluznico in jo vlaži
Akacija – pomaga preprečevati krvavenje dlesni – astrigent
Peteršiljevo olje – aromatic s protimikrobnim delovanjem
Mentolovo in pepermintovo olje – prijetna aromatika s protibakterijskim delovanjem in pomirjevalnim efektom
Klorofilovo olje – osrednji atom v molekuli klorofila je magnezij, ki je poleg kalcija osnovna sestava zob

Vse sestavine: sorbitol, maltitol (nadomestek sladkorja), gum base (žvečilna osnova ), ksilitol, aroma, akacija, deviško olivno olje, kalijev acesulfam (neenergijsko sladilo), dikalcijev fosfat, olje petršiljevih semen, titanov dioksid, lecitin, šelak, karnauba, C.I.75810 (naravni zeleni pigment klorofilin)

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj