Pukka Kamilica, vanilija in manuka čaj, 20 čajnih vrečk

Blagodejna skodelica čaja nežne ekološke kamilice, kanček posladkane z vanilijo in manuka medom. Čaj, ki vas vabi v umirjen svet.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Ekološki zeliščni čaj z nežno kamilico, kanček posladkano z vanilijo in manuka medom. Čaj, ki vas v središču zmede in navlake, vabi v umirjen svet.
Le sveža voda in malo toplote lahko obudita čudovite darove narave: svilena zlata kamilica, eksotična vanilija in zlat balzam manuka medu. Požirek čaja in občutek miru vas v celoti prevzame. Dobra novica za vaš notranji mir.

Naravno brez kofeina in 100% ekološko pridelane sestavine etičnega izvora.

Čajno vrečko prelijte s svežo prevreto vodo in pustite namakati do 15 minut.

cvetovi kamilice (68%), semena komarčka (sladkega in grenkega), korenina sladkega korena, aroma manuka medu (3,5%), aroma vanilije (3%), strok vanilije (1%).

10% sestavin posušene teže (sladki koren) s FairWild certifikatom. 20% fair trade sestavin certificiranih po standardih Fair for Life – sladki komarček, sladki koren.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj