SiliFit, 45 kapsul

Prehransko dopolnilo SiliFit vsebuje silibin, ki je sestavina silimarina z največjo učinkovitostjo za jetra. Za razstrupljanje zadostuje ena kapsula dnevno. 

19,15€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo SiliFit vsebuje silibin, ki je sestavina silimarina z največjo učinkovitostjo za jetra. Za razstrupljanje zadostuje le 1 kapsula dnevno. SiliFit vsebuje silibin, najbolj bioaktiven izvleček pegastega badlja povezan s fosfolipidi.
Zakaj pride do zamaščenosti in slabšega delovanja jeter?

Jetra so zelo pomemben čistilni organ. Z modernim, nezdravim načinom življenja močno vplivamo na slabše delovanje jeter. Nepravilna prehrana, maščobe, sladkor in njegovi nadomestki, zdravila, alkohol in cigarete… močno izčrpajo delovanje jeter in povzročajo njihovo zamaščenost. Dobra lastnost jeter je njihova sposobnost obnavljanja. Pri tem nam lahko izdatno pomagajo izvlečki pegastega badlja.

Zakaj ravno pegasti badelj za jetra?

Pegasti badelj (Silybum marianum) je zdravilna rastlina, ki se tradicionalno uporablja za preprečevanje in lajšanje težav z jetri.

Njene učinke so poznali že v antiki. Je eno izmed najbolj preučevanih in preverjeno varnih zdravilnih zelišč.

V plodovih pegastega badlja se nahaja več zdravilnih snovi s skupnim imenom silimarin. Med njimi je silibin najbolj učinkovit.

Zakaj čaji in mleta semena pegastega badlja niso dovolj učinkovita?

Silimarin se po zaužitju zelo slabo vsrka, oz. ga telo zelo slabo izkoristi. Zato so pripravki iz plodov ali čaji iz pegastega badlja premalo učinkoviti za razstrupljanje in obnovo jeter, saj vsebujejo premajhno količino aktivnih snovi. Bistveno bolj učinkoviti so izvlečki silimarina (ali še boljše silibina) v tabletah ali kapsulah.

SiliFit je 5-krat močnejši

Najbolj učinkovit med izvlečki pegastega badlja je SiliFit. Telo ga dokazano izkoristi 5-krat bolje kot običajne izvlečke pegastega badlja. SiliFit vsebuje silibin, ki je sestavina silimarina z največjo učinkovitostjo za jetra.

Samo SiliFit je oblika vezanega silibina (silibin je povezan s fosfolipidi), zato se od ostalih rastlinskih izvlečkov s pegastim badljem razlikuje po odlični, 5-krat boljši sposobnosti vsrkanja (absorpcije) v telesu. Fosfolipidi so gradniki za nastajanje in obnavljanje membran jetrnih celic in izboljšajo funkcijo jeter.

Učinkovitost SiliFita in superiornost napram ostalim izvlečkom pegastega badlja je znanstveno dokazana.

Zakaj bi se odločili za SiliFit?

SiliFit je najmočnejši pegasti badelj zaradi vezane oblike silibina. SiliFit prispeva k vzdrževanju normalnega delovanja jeter, jih razstruplja in izboljša jetrne funkcije. Hkrati zagotavlja boljšo varnost pri jemanju v primerjavi z nevezanimi oblikami silibina (kot silimarin), kar je znanstveno potrjeno. Prednost SiliFita je tudi v standardizaciji – to pomeni, da dobite vedno enako kakovost.

Za jemanje običajno zadostuje samo ena kapsula na dan, pred jedjo. Pri hujših težavah oz. zmanjšani funkciji jeter se dnevni odmerek lahko poviša. Jetra potrebujejo čas za razstrupljanje in obnovo, zato se priporoča vsakodnevno jemanje SiliFita 3 mesece. Izdelek se lahko jemlje brez prekinitev tudi daljše časovno obdobje.

Ena vegetarijanska kapsula vsebuje

Pegasti badelj (Silybum marianum) izvleček semen kot fitosom 120 mg
od tega: fosfolipidi 72 mg
Silybum marianum (izvleček semen) 48 mg (standardiziran na 40 mg silibina)

Sestavine: mikrokristalinična celuloza, pegasti badelj fitosom (fosfolipidi, Silybum marianum), hidroksipropilmetil celuloza (kapsula), magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju), karagenan (stabilizator), kalijev acetat (konzervans).

Alergeni: soja.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj