NOW TRPOTČEVA SEMENA (Psyllium Husk) v prahu, 340 g

Prehransko dopolnilo NOW TRPOTČEVA SEMENA (Psyllium Husk) vsebuje trpotčeva semena. Trpotčeva semena vsebujejo topne vlaknine z veliko zmožnostjo nabrekanja.

17,30€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo NOW TRPOTČEVA SEMENA (Psyllium Husk) vsebuje trpotčeva semena. Trpotčeva semena vsebujejo topne vlaknine z veliko zmožnostjo nabrekanja.

  • Vegetarijanska/veganska formula.
  • Trpotčeva semena vsebujejo topne vlaknine z veliko zmožnostjo nabrekanja. Ena jedilna žlica prahu vsebuje kar 7 g prehranskih vlaknin!

Priporočen dnevni odmerek in navodila za uporabo: zaužijte 1 jedilno žlico (9 g) prahu na dan. Prah vmešajte v najmanj 350 ml kozarec vode ali soka in takoj zaužijte. Tekom dneva uživajte veliko tekočine. Začnite z manjšo količino in jo postopoma zvišujte tekom tednov.

Sestava: 1 jedilna žlica (9 g)
Trpotčeva semena v prahu (Plantago ovata) 9 g
 od tega prehranske vlaknine 7 g
  od teh:
   topne prehranske vlaknine 6 g
   netopne prehranske vlaknine 1 g

Sestavine: trpotčeva semena v prahu (Plantago ovata) 100 %.

Brez glutena. Ni proizvedeno iz kvasa, pšenice, soje, koruze, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Natančno upoštevajte navodila za uporabo! V primeru, da izdelka ne zaužijete z dovolj tekočine, se izdelek lahko ustavi v grlu in pride do blokade ali zadušitve. Izdelek ni primeren za osebe, ki imajo zožen požiralnik ali so kadarkoli imele težave s požiranjem.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj