Natural Wealth B kompleks – direktna energija, 20 vrečic

Prehransko dopolnilo vsebuje vitamine B kompleksa v granulah, ki se raztopijo direktno v ustih. Odličnega okusa. Za energijo, dobro presnovo in odlično psihofizično počutje.

11,18€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Vitamini B kompleksa v granulah, ki se raztopijo direktno v ustih. Odličnega okusa. Za energijo, dobro presnovo in odlično psihofizično počutje.

Prehransko dopolnilo s sladkorjem in sladili, okus breskve in marakuje

Vitamini B2, B6, B12 in pantotenska kislina prispevajo k sproščanju energije pri presnovi in k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin B2 ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in skupaj z vitamini B1, B6 in B12 prispeva k delovanju živčnega sistema.

Vitamini B6, B12 in folat prispevajo k delovanju imunskega sistema, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu psihološkemu delovanju.

Eno (1) vrečico dnevno. Vsebino vrečice stresite neposredno v usta, na jezik in počakajte da se raztopi v ustih in pogoltnite.

Praktična uporaba, zaužijte brez tekočine. Primerno tudi za vegetarijance.

dekstroza, sladilo: sorbitol, kislina: citronska kislina, aroma breskve in marakuje, kalcijev D-pantotenat, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, cianokobalamin, riboflavin 5-fosfat, piridoksin hidroklorid, tiamin hidroklorid, sladili: aspartam in acesulfam K; pteroilmonuglutaminska (folna) kislina. Vsebuje vir fenilalanina.

Ne vsebuje: glutena, laktoze in sestavin živalskega izvora.

Ena (1) vrečica vsebuje: Količina % PDV
Vitamin B1 (tiamin hidroklorid) 2,2 mg 200
Vitamin B2 (riboflavin) 2,8 mg 200
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) 2,8 mg 200
Vitamin B12 (cianokobalamin) 5 µg 200
Pantotenska kislina (kalcijev D-pantotenat) 12 mg 200
Folna kislina (folat) 400 µg 200

% PDV = odstotek priporočenega dnevnega vnosa za odrasle

V primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino je potrebno prekiniti z uporabo izdelka in se posvetovati s svojim zdravnikom.

Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj