Jamieson Vitamin D 400 IE, 90 tablet

Prehransko dopolnilo  vsebuje patentiran Quali-D, svetovno inovacijo, naravni BIO vitamin D3, ki izhaja iz najboljšega svetovnega lanolina.

11,69€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Jamieson Vitamin D 400 IE izdelek v inovativnosti in načinu pridobivanja vitamina D prikazuje kakovost prehranskih dopolnil Jamieson in skrb za končnega uporabnika v prav vsakem prehranskem dopolnilu Jamieson.

Vsaka tableta vsebuje patentiran Quali-D, svetovno inovacijo, naravni BIO vitamin D3, ki izhaja iz najboljšega svetovnega lanolina, ki je enak vir vitamina D, kot ga naša koža ustvarja, ko smo izpostavljeni soncu.

Lanolin se pridobiva iz ovčje dlake, ovc iz pašnikov Avstralije in Novo Zelandije (močno sonce v teh predelih poskrbi za kakovosten vir lanolina). Nato je poslan v Francijo, kjer je deležen sofisticirane, vrhunske obdelave, da dobimo izjemno čist in v kristalni obliki pre-vitamin D3. Končni proces poteka v Kanadi, kjer pridobimo naraven vitamin D3 v končni obliki z najvišjo stopnjo bio-razpoložljivosti. Proces, ki nakazuje skrb podjetja Jamieson za pridobivanje najčistejših in najboljših naravnih virov surovin iz celotnega sveta.

Vitamin D prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja ter prispeva k ohranjanju zdravih kosti, zob in delovanju mišic, prispeva k normalni ravni kalcija v krvi in prispeva k delovanju imunskega sistema.

Dnevni vnos: 1-2 tableti dnevno, najbolje po ali med obrokom

V 1 tableti PDV/RDA*
Vitamin D3 (Premium Quali-D) 10 mcg 100%

*PDV/RDA – priporočen dnevni vnos

Vsebuje tudi:
celuloza, dikalcijev fosfat, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin)

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze, umetnih barvil in okusov.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj