Jamieson Ginkgo Biloba, 90 tablet

Prehransko dopolnilo vsebuje izvleček ginkga pridobljenega iz najčistejših delov Japonske.

19,99€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Kakovost Jamieson Ginko Bilobe se zagotovi s kliničnimi testiranji v laboratorijih Jamieson in zagotavlja visoko vsebnost ginkga pridobljenega iz najčistejših delov Japonske z optimalno vsebnostjo flavonovih glikozoidov (24%) in terpen laktonov (6%). Jamieson strogi standardi nadzora kakovosti in testiranja zagotavljajo, da boste vsakokrat dobili optimalno količino aktivne spojine v vsaki tableti.

Primerno tudi za vegetarijance.

Dnevni vnos: 1 tableta dnevno.

Sestavine V 1 tableti
Ginko biloba (ekstrakt 55:1)(Ginkgo biloba, listje) 80 mg Ekvivalentno kar 4400 mg posušenih japonskih listov ginka. Standardizirano na idealno vsebnost 24% flavon glikozoidov in 6% terpen laktonov.

Vsebuje tudi:
Kalcijev fosfat, prevleka tablete (vodotopna celuloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid)

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Če jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ne priporočamo v primeru motenj strjevanja krvi, nosečnicam, doječim materam in otrokom.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj