Hafesan Palmeto forte kapsule za ženske, 30 kapsul

Prehransko dopolnilo Hafesan Palmeto forte kapsule za ženske vsebuje palmeto, bučno seme in koprivo za mehur in sečne poti za ženske.

12,69€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo Hafesan Palmeto forte kapsule za ženske vsebuje palmeto, bučno seme in koprivo za mehur in sečne poti za ženske.
Pogosto tiščanje na vodo, neprijetno praznjenje mehurja ali pa občutek, da ga ne morete v celoti izprazniti so težave, ki pogosto prizadenejo ženske. Še posebej je to pogosto v obdobju hormonskih sprememb in v času menopavze.

Za zaščito mehurja in sečevoda ter preprečevanje težav vedno več strokovnjakov priporoča alternativno uživanje rastlinskih sestavin. .

Brez konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.

Vzemite eno kapsulo na dan zjutraj z zadostno količino tekočine.

prašek korenine koprive (Urtica dioica), prašek listov breze (Betula pendula), želatina (goveja), prašek bučnega semena (Cucurbita pepo), ekstrakt sadeža palmeta (Serenoa repens), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

Vsebnost v eni kapsuli:

ekstrakt sadeža palmeta 4:1

25,00 mg

prašek korenine koprive

100,00 mg

prašek brezovih listov

100,00 mg

prašek bučnih semen

80,00 mg

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj