Granozym, 16 tablet za lizanje

Granozym, prehransko dopolnilo s sladkorjem, prijetnega okusa z rastlinskim večencimskim kompleksom. Naravni encimi ananasa, papaje in fermentirane pšenice. Tablete za lizanje.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Granozym, prehransko dopolnilo s sladkorjem, prijetnega okusa z rastlinskim večencimskim kompleksom. Naravni encimi ananasa, papaje in fermentirane pšenice.

Ananas je eden najbolj priljubljenih tropskih sadežev. Vsebuje encim bromelin, ki je zelo podoben papainu iz papaje. Oba sadeža sta zaradi dobrega okusa in bogate vsebnosti encimov zelo cenjena tudi v kulinariki. Fermentirana pšenica prav tako prispeva številne encime, ki dopolnjujejo pestro encimsko kombinacijo v tabletah Granozym.
Tablete Granozym uživajte pred obilnejšim obrokom (praznovanja, službena kosila) ali ob hrani, ki je niste vajeni, na primer na potovanjih.

Svetujemo, da na dan zaužijete eno do tri tablete pred jedjo ali po jedi, po potrebi pa lahko tudi med jedjo. Tableto v ustih počasi raztopite z lizanjem.

sladkor, maltodekstrin, ananas v prahu, kislo zelje v prahu, rastlinski večencimski kompleks iz ananasa, papaje in fermentirane pšenice, ki vsebuje laktozo, kislina: citronska kislina, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

Sestava: v 1 tableti v 3 tabletah
encimski kompleks 150 mg 450 mg

Tablete shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščitene pred vlago in svetlobo.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj