FidiOsan, 60 tablet

Prehransko dopolnilo FidiOsan vsebuje kombinacijo kalcija z magnezijem in vitaminom D za zdrave kosti in zobe ter normalno delovanje mišic. 

13,09€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo FidiOsan vsebuje kombinacijo kalcija z magnezijem in vitaminom D za zdrave kosti in zobe ter normalno delovanje mišic.
Kalcijeve soli v tabletah FidiOsan: kalcijev karbonat, kalcijev hidrogenfosfat in kalcijev laktat.

Kombinacija mineralov kalcija in magnezija skupaj z vitaminom D prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob ter delovanju mišic. Vitamin D poleg tega prispeva tudi k normalni absorpciji, uporabi in ravni kalcija v krvi ter k delovanju imunskega sistema, magnezij pa k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu psihološkemu delovanju.

svetujemo, da zaužijete po eno tableto dvakrat na dan, najbolje pred jedjo in z nekaj tekočine.

kalcijev karbonat, magnezijev oksid, kalcijev hidrogenfosfat dihidrat, sredstvi za povečanje prostornine: predgeliran koruzni škrob in posneto mleko v prahu, sredstvo za glaziranje: arabski gumi, kalcijev laktat pentahidrat, sredstvo za povečanje prostornine: uprašena celuloza, kalcijev citrat, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat, prečiščena voda, utrjevalec: silicijev dioksid, sredstvo za povečanje prostornine: hipromeloza, aroma limone, barvilo: titanov dioksid, sredstva za glaziranje: šelak, smukec in olivno olje, holekalciferol, sredstvo za glaziranje: polisorbat 80.

Alergen: mleko

Vsebnost

 Dve tableti FidiOsan vsebujeta: *PDV 
 vitamin D 10 μg 200 %
 kalcij 620 mg 78 %
 magnezij 300 mg 80 %

*PDV = v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj