Cofer prašek za peroralno raztopino, 20 vrečk po 1,6 g

COFER je prehransko dopolnilo z visoko biološko razpoložljivim železom, folno kislino in vitamini, ki se hitro absorbira in dobro presnovi.

15,34€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

COFER je prehransko dopolnilo z visoko biološko razpoložljivim železom, folno kislino in vitamini, ki se hitro absorbira in dobro presnovi, uporablja pa se v primeru manjšega vnosa njegovih sestavin ali povečane potrebe po njih.
Prehransko dopolnilo je primerno za uživanje med nosečnostjo in dojenjem.

Fe2+ MicroLipoDisperso deluje s pomočjo lipidne obloge, ki ga ščiti pred stikom z želodčno sluznico in omogoča maksimalno absorpcijo v prebavilih. Ta tehnologija zagotavlja optimalno prebavljivost in absorpcijo prehranskega dopolnila.

Priporočeno je zaužiti 1 vrečko dnevno, tako da vsebino vrečke stresemo neposredno v usta.

Sorbitol, železo2+ MicroLipoDisperso *(železov fumarat, palmovo olje), arome, vitamin C (askorbinska kislina), vitamin B12 (cianokobalamin), sladilo: sukraloza; vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin D3 (holekalciferol), folna kislina.

* MicroLipoDisperso: Patentirana formulacija, ki spodbuja absorbcijo železa v prebavnem traktu, brez vplivanja na želodčni pH.

Vsebnost v dnevnem odmerku (ena vrečka)

Sestavine

na vrečko

% PDV

Železo

30mg

214%

Folna kislina

400µg

200%

Vitamin C

80mg

100%

Vitamin B6

1,4mg

100%

Vitamin B12

2,5µg

100%

Vitamin D3

2,5µg

50%

PDV-Priporočeni dnevni vnos

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj