BioGaia Protectis – okus jagode, 30 žvečljivih tablet

Prehransko dopolnilo BioGaia Protectis z okusom jagode vsebujejo L. reuteri Protectis, edinstveno in patentirano mlečnokislinsko bakterijo.

14,59€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo BioGaia Protectis z okusom jagode vsebujejo L. reuteri Protectis, edinstveno in patentirano mlečnokislinsko bakterijo, ki se je med evolucijo prilagodila na življenje v človeškem organizmu.
Vsak bakterijski sev ima specifične lastnosti. Dobra bakterija L. reuteri Protectis je eden od najbolj raziskanih sevov. S tem patentiranim bakterijskim sevom je bilo narejenih več kot 140 kliničnih študij pri približno 15.000 posameznikih vseh starosti, rezultati študij o L. reuteri Protectis pa so bili objavljeni v več kot 160 člankih v različnih znanstvenih revijah. L. reuteri se je izkazal kot učinkovit sev pri dopolnjevanju črevesne mikroflore in je dokazano varen za otroke in odrasle.

Priporočen odmerek je 1-2 tableti na dan. BioGaia žvečljive tablete lahko jemljete neprekinjeno daljši čas.

Ena žvečljiva tableta vsebuje najmanj 100 milijonov, 2 žvečljivi tableti pa najmanj 200 milijonov L. reuteri Protectis.

sredstvo za povečanje prostornine: izomaltoza, sladilo: ksilitol, L. reuteri DSM 17938, aroma jagode in ojačevalec arome: citronska kislina.

Izdelek ne vsebuje laktoze, glutena in mlečnih beljakovin.

Proizvod se lahko uporablja med nosečnostjo in dojenjem. Prekomerno uživanje ima lahko zaradi sladila odvajalni učinek (ksilitol). Primerno za uporabo pri otrocih starejših od 3 let. Shranjujte pri sobni temperaturi (največ 25°C).

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj