BioGaia Protectis baby kapljice 5 ml + darilo vzorček BioGaia Protectis (2 tableti)

Prehransko dopolnilo BioGaia Protectis baby kapljice vsebujejo L. reuteri Protectis, edinstveno in patentirano mlečnokislinsko bakterijo. DARILO: vzorček BioGaia Protectis, žvečljive tablete z okusom jagode (2 tableti)

12,77€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo BioGaia Protectis baby kapljice vsebujejo L. reuteri Protectis, edinstveno in patentirano mlečnokislinsko bakterijo, ki se je med evolucijo prilagodila na življenje v človeškem organizmu.
Vsak bakterijski sev ima specifične lastnosti. Dobra bakterija L. reuteri Protectis je eden od najbolj raziskanih sevov. S tem patentiranim bakterijskim sevom je bilo narejenih več kot 140 kliničnih študij pri približno 15.000 posameznikih vseh starosti, rezultati študij o L. reuteri Protectis pa so bili objavljeni v več kot 160 člankih v različnih znanstvenih revijah. L. reuteri se je izkazal kot učinkovit sev pri dopolnjevanju črevesne mikroflore in je dokazano varen za otroke in odrasle.

Priporočen odmerek je 5 kapljic enkrat na dan.
Pred vsako uporabo stekleničko dobro stresajte 10 sekund, da se bakterijska kultura premeša z oljem. Stekleničko nagnite in kapljice se bodo začele oblikovati. Kapljice odmerite na žlico. Odmerite 5 kapljic na dan.
Kapljic ne dodajajte vroči hrani ali pijači in jih ne odmerjajte otroku direktno v usta, saj to lahko vpliva na kakovost izdelka. Za nadaljnje informacije glejte navodilo v škatli.

En odmerek vsebuje najmanj 100 milijonov L. reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis).

Sestavine

Sončnično olje, olje iz palmovih jedrc in L. reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis).

Plastični vsebnik po uporabi dobro zaprite. Izogibajte se kontaktu z vodo ali s slino. Plastični vsebnik vsebuje belo sušilno telo za podaljšanje roka uporabnosti. Sušilno telo je lahko v stiku s hrano, vendar ga ne smete zaužiti. Pakirano v zaščitni atmosferi. Shranjujte v suhem prostoru, pri sobni temperaturi (največ 25 °C). Vsebino odprtega plastičnega vsebnika porabite v 3 mesecih.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj