Pharma Nord Bio-Magnezij, 60 tablet

Prehransko dopolnilo Pharma Nord Bio-Magnezij vsebuje mešanico treh različnih magnezijevih soli (magnezijev karbonat, magnezijev hidroksid, magnezijev acetat). 

11,31€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo Pharma Nord Bio-Magnezij vsebuje mešanico treh različnih magnezijevih soli (magnezijev karbonat, magnezijev hidroksid, magnezijev acetat).
Bio-Magnezij je unikatni kompleks treh magnezijevih soli v matrici, ki zagotavlja popolno topnost tablete v nekaj minutah in s tem odlično vsrkljivost ter visoko biološko razpoložljivost.

Bio-Magnezij je kompleks treh različnih magnezijevih soli. Vsaka tableta vsebuje 200 mg čistega magnezija, ki je vezan v organski in anorganski matrici, ki zagotavlja popolno topnost tablete v nekaj minutah tudi v pri ljudeh z nizko vsebnostjo želodčne kisline. V želodcu se magnezij v tableti spremeni v ionizirano obliko, ki se zlahka vsrka. Tablete ni potrebno zaužiti s hrano.

Magnezij prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob, delovanju mišic in živčnega sistema, ravnotežju elektrolitov, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnemu psihološkemu delovanju in ima vlogo pri sintezi beljakovin in delitvi celic.

Priporočena je 1 tableta na dan. Tableta se lahko raztopi v kozarcu vode ali pogoltne cela. Uživanje s hrano ali brez.

magnezijev karbonat (aktivna učinkovina), magnezijev hidroksid (aktivna učinkovina), mikrokristalinična celuloza (polnilo), magnezijev acetat (aktivna učinkovina), dikalcijev fosfat (sredstvo proti sprijemanju), hidroksipropilmetil celuloza (sredstvo za glaziranje), magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju), silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju).

Vsebnost

1 tableta % PDV*
Magnezij 200 mg 53

*PDV – priporočen dnevni vnos

Izjemno visoki odmerki magnezija (več kot 10-kratni odmerki) lahko povzročijo diarejo, navzejo in druge nevšečnosti.

Ljudje z okvarjenim delovanjem ledvic naj uživajo magnezij le po priporočilu zdravnika.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj